Clip Nou A GOOD DAY TO DIE HARD Cu Interviuri Şi Imagini Explozive Din Spatele Camerei De Filmat

A Good Day To Die Hard, al 5-lea film din seria de succes Die Hard prezintă astăzi un clip exploziv din spatele camerelor de luat vederi, un interviu cu Jai Courtney şi imagini noi din timpul filmărilor.

Încă din 1988, detectivul John McLane (Bruce Willis) s-a aflat în locul nepotrivit la timpul nepotrivit, iar abilităţile sale l-au făcut de neînfrânt, devenind astfel inamicul numărul unu al teroriştilor din toată lumea.
Se spune că mărul nu cade departe de de copac, iar fiul său, Jack McClane (Jai Courtney) este dovada vie a acestei zicale.
El este la fel de greu de ucis ca şi tatăl său, John.
În timp ce cei doi seamănă mai mult decât ar recunoaşte oricare din ei, metodele lor de acţiune, ar putea totuşi să nu fie chiar atât de compatibile.
În timpul unei reuniuni la Moscova, tatăl şi fiul trebuie să lucreze împreună pentru a rămâne în viaţă, atunci când pe urmele lor este toată lumea interlopă din Moscova.

În acest clip nou, Courtney vorbeşte despre cât de distractiv a fost lucrul la A Good Day To Die Hard alături de Bruce Willis şi despre cum filmul va fi o bombă cu ceas,  plină de acţiune continuă.
-„Odată ce am pornit acţiunea la începutul filmului, nu ne mai oprim până la final,” declară Courtney.
Suntem încă la distanţă de câteva luni de data premierei, aşa că este probabil să vedem în curând şi un alt clip, puţin mai piperat şi mai hazliu, cu Bruce Willis.

A Good Day To Die Hard, regizat de John Moore are un scenariu scris de Skip Woods şi mai are în distribuţie actori ca Patrick Stewart, Cole Hauser, Aksel Hennie, Amaury Nolasco, Megalyn Echikunwoke, Sebastian Koch, Anne Vyalitsyna precum şi o selecţie de actori maghiari, ce vor apărea pe marele ecran începând cu data de 14 Februarie 2013, atunci când Die Hard 5 va ajunge în cinematografe.
✐ Silviu

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.