În Noul Trailer A HAUNTED HOUSE Marlon Wayans Parodiază Şi Mai Mult Filmul Paranormal Activity

Un nou trailer cu restricţie de vârstă pentru parodia A Hounted House a aterizat online, iar de data asta Marlon Wayans face şi mai mult haz de cazurile bizare studiate în Paranormal Activity şi The Devil Inside.

Primul trailer pentru parodia A HAUNTED HOUSE, a fost lansat în octombrie, în aceeaşi zi cu premiera producţiei Paranormal Activity 4, iar ultima parodie a lui Marlon Wayans (White Chicks) este o trimitere directă la formula filmului ce a transformat fenomenul aşa ziselor pelicule reale de groază găsite accidental, într-un spectacol adevărat.
Probabil singura diferenţa dintre acest trailer şi cel lansat anterior, este simplul fapt că acesta are o restricţie de vârstă şi conţine mai mult limbaj dur, precum şi mai multe înjurături, dar şi miştocăreală mitomană cu glume grosolane.

Co-scenaristul Marlon Wayans, încerca să readucă pe ecrane, ceva din magia comică a succesului Scary Movie cu acest proiect, deoarece combină practic elemente din Paranormal Activity şi The Devil Inside cu același tip de parodie drastică pe care fraţii Wayans au utilizat-o pentru succesul francizei Scary Movie.
Pentru anumite persoane nişte tâmpenii, pentru alţii o porţie bună de râs, parodia A Haunted House se încadrează în aceeaşi categorie de pelicule ce nu fac parte din categoria celor ce preferă umorul subtil şi nici pentru cei ce vor să vadă un film în sensul tradiţional al cuvântului.

În timp ce fraţii Wayans, primeşc cu regularitate critici dure la adresa filmelor pe care aceştia le produc, toate filmele lor au în comun un public ţintă, iar premisa de a parodia franciza Paranormal Activity este cu siguranţă suficientă pentru a reveni în atenţia mass media, a publicului dar mai ales a criticilor.

Filmul regizat de Michael Tiddes (Dance Flick) şi co-scris de Marlon Wayans şi Rick Alvarez, A Hounted House îi are în distribuţie pe Marlon Wayans, Essence Atkins, Nick Swardson, David Koechner, Cedric The Entertainer şi va ajunge în cinematografe începând cu data de 11 Februarie 2013.
Silviu

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.