Primul Trailer Fabulos Pentru AFTER EARTH Noul Film SF Cu Will Şi Jaden Smith

Primul Trailer Fabulos Pentru AFTER EARTH Noul Film SF Cu Will Şi Jaden Smith

Columbia Pictures a lansat astăzi, primul trailer pentru filmul sci-fi After Earth în care Legendarul general Raige Cypher interpretat de Will Smith, care alături fiul său de 13 ani, interpretat de Jaden Smith, se prăbuşesc cu o navă spaţială pe Pământ, unde totul a fost devastat de un cataclism şi care a fost părăsit de umanitate.

Vă spuneam încă de anul trecut că regizorul M. Night Shyamalan va dirija un film SF ce avea la începutul lui 2011, titlul provizoriu One Thousand A.E.
Producţia sci-fi urma să-i aibă în rolurile principale pe Will Smith şi fiul sau Jaden, film ce a primit ulterior, titlul oficial: After Earth.
M. Night Shyamalan a anunţat la începutul anului trecut că pregăteşte un film SF pentru Jaden Smith, dar după ce a făcut totul oficial, a adăugat şi ştirea că Jaden îl va avea ca şi co-star pe tatăl său, Will Smith.
Regizorul unor filme ce The Sixth Sense, Signs, The Village, Lady În The Water, The Happening, Unbreakable, sau Avatar: The Last Airbender, lucrează în stilul său propriu, având un semn aproape distinctiv pentru cadrele pe care le produce, fiind vorba mai mult despre jocul cu psihologia filmărilor, a culorilor folosite şi a atmosferei pe care ele o imprimă spectatorului.

Pentru cei nefamiliarizaţi cu subiectul filmului, aflaţi că în After Earth, este vorba despre un tată (Will Smith) şi fiul său (Jaden Smith), care suferă un accident cu o navă spaţială, ce se prăbuşeşte pe Pământ, la 1000 de ani după ce planeta a fost abandonată de către omenire.
Odată ajunşi acolo, fiul, numit Kitai Raige, trebuie să îl ajute pe tatăl său rănit, Cypher Raige.
Cu toate că deja majoritatea dintre voi aţi văzut deja primul teaser trailer viral, care nu arată imagini din film, dar care ne explică modul în care familia celor doi protagonişti pe nume Raige, a ajuns una din cele mai influente familii din istoria omeniri, începând 1908 încoace, noul trailer este complet diferit de ceea ce aţi văzut.
Atunci când o furtună de asteroizi provoacă un accident al navei cu care aceştia călătoresc, ei ajung izolaţi pe un Pământ ce a devenit în timp un teritoriu necunoscut şi periculos.

În timp ce tatăl său zace între viaţă şi moarte în cabina de pilotaj, Kitai (Jaden Smith) trebuie să exploreze rămăşiţele unei lumii distruse acum 1.000 de ani de nişte evenimente cataclismice ce au forţat evacuarea umanității, să se confrunte cu topografia încă neexplorată, cu evoluţia speciilor de animale care conduc acum planeta, iar pe lângă toate astea, să evite întâlnirea cu creatura extraterestră care a scăpat în timpul accidentului.
Tatăl şi fiul trebuie să înveţe să lucreze împreună şi să aibă încredere unul în altul dacă vor să recupereze baliză de salvare, ce rămâne singura lor şansă de scăpare.
Chiar dacă ar fi existat un alt regizor la cârma filmului, aş fi fost destul de suspicios în ceea ce priveşte acest proiect sci-fi, având în vedere că s-ar putea să îl vedem pe Jaden Smith cum luptă împotriva unor animale digitale timp de două ore.
Şi chiar dacă ideea de bază a filmului vine din mintea actorului Will Smith, ce este un pasionat de literatură SF, iar Stephen Gaghan şi Gary Whitta (Cartea lui Eli) au avut ceva de spus în scenariul, am pur și simplu un firicel de îndoială în ceea ce priveşte regia şi implicarea lui Shyamalan.

After Earth mai are în distribuţie actori ca Zoe Kravitz, Sophie Okonedo și Isabelle Fuhrman şi va ajunge în cinematografe începând cu data de 7 Iunie 2013.

14 comentarii

 1. Nu cred ca e vorba aici de discriminare ….
  Omul e capabil, iar mie personal imi pare un tip genial, mai ales ca pentru majoritatea filmelor sale, a scris si conceput scenariul.
  Cred ca a socat cu ideiile lui personale, dar in acelasi timp a dezamagit cu deznodamantul mediocru ale unor filme, ce la inceput pareau extraordinare.
  Mai ales cu adaptarea Avatar: The Last Airbender ce are o baza de fani destul de numeroasa.
  Publicul larg s-a simtit dezamagit atunci cand a vazut filmul, asta pentru ca trailerul promitea o adaptare epica.
  E ca si cum mos craciun iti promite un posrche boxter, iti arata o imagine superba cu masina, iar cand primesti cadoul, iti dai seama ca de fapt ca e o miniatura.
  Sper sa nu fie cazul si cu acest sci-fi.

 2. Sunt intrigat.

  Îmi place Will Smith, Shyamalan si filmele Sci-Fi, iar acest film arata destul de bine la prima privire, indiferent cine ar fi regizorul.

  Se pare ca unii oameni il vor dispretui pe Shyamalan indiferent ce regizeaza.
  O fi discriminare?
  Sincer mie nu-mi pasă ce cred oamenii.

 3. Îmi place filmele de acest gen. Postapocaliptice, dar nu in sensul urat si mohorat ca Mad Max sau The Book Of Eli. Sunt destul de entuziasmat de acest proiect si cred ca M Night. Shayamalan este un regizor bun dar un scriitor groaznic.

 4. Oh well, asta e tipul de film usor si placut cu care Will Smith ne-a obisnuit si pe care le iubim! Nu va fi ceva cu multe premii si nici ceva despre care sa vorbim ani de zile, dar se pare ca va fi o calatorie science fiction placuta, si asta ajunge pentru mine.
  deocamdata sunt super incantata.

 5. Ohhhhh surprinzator de bun 🙂
  Daca intalneste si o bastinasa ar putea fi avatar 2 🙂
  Pe de alta parte mi-a placut intotdeuna Will Smith.

 6. BIG LIKE 🙂
  Si eu sunt optimist! Shyamalan este cu siguranta capabil sa regizeze un film uimitor, astfel … sper o va face si de data asta.
  Will Smith arata bine, dar parca are un accent ciudat? sau e doar o aparenta?

 7. Sunt, de fapt, in punctul unde incep sa am incredere in Shyamalan …
  Serios,
  The Sixth Sense, Unbreakable, Signs au arătat ca tipul are un talent
  real, astfel că nu poate fi chiar un asa mare esec nu?

 8. In ciuda faptului ca nu am nimic cu Shyamalan, dimpotriva, The Sixth
  Sense, Signs si The Happening mi s-au parut geniale, filmul asta imi
  pare chiar mai mult decat o creatie a lui.
  Sunt sigura ca s-a implicat si Smith in proiectul asta.
  Intrebarea
  e daca poate fiul sau sa duca in carca un film intreg, dinc ate observ
  Will nu o sa joace un rol extins, e doar de sustinere acolo.

 9. Intr-un mod surprinzator, chiar imi place 🙂
  La fel ca si Oblivion.
  Sper sa fie un succes cause i love Will.
  Mai putin Jaden :))

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.