Trailer Nou G.I. JOE 2: RETALIATION Cu Channing Tatum Revenit În Rolul DUKE – Pe Bune De Data Asta!

După ce la începutul anului, oficiali de la Paramount au amânat premiera filmului G.I. Joe 2 intitulat Retaliation pentru anul viitor, sugerând că filmul ar avea mai multe şanse dacă este convertit în 3D, iată că astăzi avem parte de un trailer NOU, ce îl re-integrează pe Duke (Channing Tatum) alături de Bruce Willis şi Dwayne Johnson în povestea fantastică a filmului.

Doar cu doar o lună înainte de premieră oficială a filmului G.I. Joe Retaliation, ce iniţial urma să ajungă în cinematografe pe 29 Iunie, anul acesta, premiera producţiei celor de la Hasbro a fost reprogramată pentru anul viitor pe data de 29 Martie.
Oficiali de la Paramount au declarat atunci că doresc să convertească filmul în 3D cu scopul de a îmbunătăţi perspectivele filmului pentru câştigurile de anul viitor la boxoffice.
Probabil deciziile celor în cauză, se leagă strâns de realitatea crudă a unui mediu plin de provocări la boxoffice, unde chiar şi francize populare ca Men In Black, nu au dus-o prea bine, unii din oficiali fiind dispuşi să mărească costurile unui film prin amânarea lui, revenind la postproducţie cu scopul de a scăpa de un dezastru financiar.

Faptul că studioul Paramount a devenit extrem de preocupat de perspectivele filmului G.I. Joe Retaliation la boxoffice, nu s-a tras doar din concluzii pripite, deoarece rezultatele unor proiecţii în avanpremieră pe un grup de studiu, au considerat scenariul filmului, foarte mediocru.
Se pare că au fost necesare mai multe reveniri la baza scenariului şi la unele refilmări, atunci când cei de la Paramount au realizat că a-l ucide pe personajul interpretat de Channing Tatum a fost o eroare de calcul gravă.
Cu atât mai mult, cu cât el dispărea chiar la începutul filmului.
Nu mai este cazul acum.
Şi aşa cum am prevăzut încă de la începutul anului, toată echipa a fost rechemată pentru filmări adiţionale, s-au făcut modificări masive în scenariu, fiind nevoie de o grămadă de filmări proaspete, ce au fost introduse în producţia finală.

După cum veţi observa din noul trailer, personajul lui Channing TatumDuke – este re-introdus în complot şi chiar are parte de dialoguri noi şi un loc admirabil pe noul poster al filmului.
Credeţi că extinderea rolului lui Tatum va avantaja povestea din G.I. Joe 2: Retaliation?
Oare contează povestea chiar atât de mult în acest caz?
Scopul este de fapt, extinderea francizei și impulsionare publicului larg de a cumpăra cât mai multe produse din linia de jucării lansate de Hasbro.
O parte din cheltuielile suplimentare pentru întârzierea de nouă luni a filmului, nu au fost doar pentru echipa de producţie sau pentru re-filmări şi conversie 3D, ci şi pentru masiva re-imaginare a campaniei de marketing şi relansarea pe piață a liniei G.I. JOE.

Continuarea G.I. Joe Retaliation este regizată de Jon M. Chu, care nu a avut habar că filmul va fi întârziat şi post-convertit în 3D.
Se bazează pe un scenariu conceput de Paul Wernick şi Rhett Reese.
G.I. Joe Retaliation aduce pe ecrane, în mare parte şi o distribuţie nouă, începând cu Adrianne Palicki, Bruce Willis, Channing Tatum, Dwayne Johnson, Ray Park şi Ray Stevenson, pe care-i veţi putea admira în cinematografe începând cu data de 29 Martie 2013.
✐ Silviu

3 comentarii

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.