Vezi Prima Imagine Cu TOM HARDY În MAD MAX: FURY ROAD

Cea de-a patra parte a popularei francize Mad Max, a finalizat cu greu filmările în urmă cu câteva săptămâni, iar astăzi avem parte de prima imagine cu Tom Hardy în rolul Max Rockatansky.

Încă de la sfârşitul epicei producţii Beyond Thunderdome din 1985, fanii popularului Mad Max au aşteptat cu nerăbdare un sequel.
În iulie 2010, George Miller afirma că acest proiect va fi filmat în 3D, însă au existat destui sceptici care s-au îndoit că acele camere 3D special concepute pentru film ar putea rezista la condiţiile atmosferice dure din deşert şi la multiplele cascadorii pe care le presupun noile aventuri ale personajului Max Rockatansky, pe care l-a făcut celebru Mel Gibson şi pe care l-a preluat din mers Tom Hardy.
După ce a avut de-a face de întârzieri de producţie repetate, numeroase probleme financiare şi restricţii de călătorie post 9/11, proiectul a intrat într-un proces lung de creaţie şi dezvoltare, din care multă lume credea că nu va mai ieşi vreodată.

După ce s-a lovit şocant, de refuzul lui Mel Gibson de a reveni pentru un al patrulea film al francizei şi după ce a îndurat aproape un deceniu de chin în procesul de creaţie şi dezvoltare a producţiei, sub supravegherea atentă a lui Miller, a patra parte din franciza Mad Max, intitulată Mad Max: Fury Road, a început în cele din urmă filmările în Namibia, undeva în luna iulie acestui an.
Iată că cu toate întârzierile de rigoare, filmările pentru producţia Mad Max: Fury Road s-a finalizat în urmă cu câteva săptămâni, iar acum, avem parte de prima imagine a omonimului războinic-rutier.
Deși George Miller, care a regizat şi filmele anterioare Mad Max, a revenit pentru a patra tranșă, nu știm oficial dacă noul film este o continuare sau o repornire, desi producătorii au declarat că Mad Max: Fury Road va fi o relansare a universului lui Max, o schimbare adusă lumii în care acesta va duce aceleaşi lupte dure însă într-o manieră mai modernă.
Ţinuta din piele a lui Tom Hardy (Mad Max), poate fi considerată de unii puţin învechita, aşa că mă întreb firesc, este acest Mad Max un personaj pentru secolul 21?

Totuşi este prima imagine a lui Tom Hardy în rolul lui Max Rockatansky din viitorul film Mad Max: Fury Road.
Iar asta ar trebui să fie de ajuns deocamdată.
Fotografia este semnată de actor la cererea colegilor de pe platourile de filmare, iar studiourile Warner Bros. au confirmat astăzi, că este vorba de o imagine oficială din film.
Noul film Mad Max: Fury Road îl are în centru pe binecunoscutul protagonist al seriei, interpretat acum de Tom Hardy, ce ste prins într-o cursă mortală şi un război cu o bandă de neleguiti, conduşi de Imperator Furiosa (Charlize Theron).

Noul film este regizat de George Miller şi îi mai are în distribuţie pe Nicholas Hoult , Zoe Kravitz, Riley Keough, Megan Gale şi Rosie Huntington-Whiteley.
Lansarea filmului este programată pentru 15 Mai 2015.
Silviu

2 comentarii

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.