SUPERMAN Devine Salvatorul Umanităţii În Noul Trailer Extraordinar Pentru MAN OF STEEL

Primul trailer complet pentru filmul Man Of Steel al regizorului Zack Snyder în care Kal-El poartă noul costum Superman, dezamăgeşte prin coloana sonoră slabă dar dezvăluie detalii uimitoare despre magnitudinea efectelor speciale precum şi haosul general pe care Zod îl va dezlănţui pe Pământ.

N-am crezut că voi spune vreodată că un film cu supereroi arată … frumos, dar acest trailer demonstrează că Man Of Steel o va face.
Încă de la început mă simt ca şi cum aş şti deja tot filmul din acest trailer, care prezintă evenimentele aproape similar cu Hancock, acesta fiind puţin diferit.
Superman vrea să apară în ochii tuturor ca o fiinţă umană normală, ce ar vrea să se integreze în societate, confruntându-se cu dorinţa puternică de a ajuta omenirea, dar trăind cu frica că dezvăluindu-şi identitatea reală, ar putea dăuna celor din jurul său, așa că porneşte într-un autoexil.

Lucrurile iau o întorsătură ciudată şi Superman (Henry Cavill) e nevoit să o salveze pe Lois Lane (Amy Adams), pentru ca mai apoi să se predea Forţelor Armate pentru a demonstra că nu este mai presus de lege.
Dar atunci când Generalul Zod ajunge pe Pământ, armata e luată prin surprindere şi oficialii îşi dau seama că nu sunt pregătiți pentru un personaj negativ atât de puternic, aşa că îl eliberează pe Superman pentru a salva omenirea de la un dezastru.
Ce credeţi, sunt departe de adevăr?
Totuşi, lăsând la o parte faptul că Man Of Steel şi conceptul de bază al acestui film, devine din ce în ce mai previzibil, se pare că există puţin cam multe evenimente cronologice pentru un singur film.
Copilăria lui Clark Kent, calea spre dezvăluirea superputerilor lui, acceptarea super eroului de către pământeni și nu în ultimul rând, apariţia generalului Zod şi dispariţia planetei Krypton.
Sper din suflet că, regizorul Zack Snyder şi producătorul Christopher Nolan, pot lega toate aceste lucruri într-o poveste captivantă, care să nu fie prea lungă şi plicticoasă.

În cazul în care muzica se presupune că va ridica spiritul spectatorului şi atmosfera filmului, auzind tema principală a trailerului, nu mă pot abţine să nu spun că notele muzicale ce seamănă leit cu coloana sonoră compusă de Hans Zimmer pentru filmul Galdiator, nu ajută chiar cu nimic.
Din contră, acele porţiuni muzicale, ne duc cu gândul la acel film, nu la Superman.
Tonul coloanei sonore mi se pare greşit din start şi probabil ceva nou și mai iconic ar putea să funcţioneze mult mai bine.
După o coloană sonoră originală şi o temă principală ce a definit generaţii întregi, nu e tocmai potrivit ceea ce Hans Zimmer lansează pentru trailerul Man Of Steel.
Dacă aveţi dubii, ascultaţi coloana sonoră originală compusă de maestrul John Williams pentru versiunea filmului Superman regizată de Richard Donner in 1978 şi o să vă daţi seama de diferenţă.
Ţin să precizez aici că, coloana sonoră pentru Man Of Steel încă este în lucru, iar un comunicat de presă precizează că piesele folosite în trailer, sunt compozitile pentru alte producţii al lui Hans Zimmer cu vocea colaboratoarei lui, Lisa Gerard.

Cât despre ce se întâmplă în noul trailer, acesta încearcă să ne vândă aceeaşi idee de bază:
– ce s-ar întâmpla dacă într-adevăr ar exista un Superman pe planeta noastră și dacă omenirea ar accepta cu adevărat pe cineva cu puteri de Zeu.
Desigur, spre sfârșitul trailerului avem parte şi de primele imagini cu acţiunea principală a filmului și primele cadre cu Amy Adams ca Lois Lane și Michael Shannon în rolul Zod.
Totuşi e bine că Zack Snyder încearcă să formeze o legătură strânsă între sentimentele personajului principal şi cele ale viitorilor spectatori.
Fără o poveste puternică și caractere de care să ne pese, acțiunea nu ar înseamna absolut nimic.
Din fericire, tot ce am văzut până acum despre Omul De Oțel, îmi spune că Snyder a creat un film epic despre Superman, o producţie care va livra tot ceea ce fanii doresc și chiar mai mult.
În afară de coloană sonoră folosită pentru trailer, care m-a dezamăgit total, Man Of Steel este ușor una dintre producţiile mele cele mai anticipate pentru anul 2013.

Puteţi începe numărătoarea inversă până în luna Iunie.
În Omul De Oțel mai joacă şi Kevin Costner, Diane Lane, Laurence Fishburne, Antje Traue, Ayelet Zurer, Christopher Meloni şi Russell Crowe.
Omul De Oţel ajunge in cinematografe începând cu data de 14 Iunie 2013.
✐ Silviu

3 comentarii

  1. Nu prea cred ca e in avantajul lui Snyder-escu sa se laude in creditele trailerului cu "from zack snyder director of watchmen & 300" fiindca nu e cazul.
    Nici unul din filmele alea nu au fost ultra succese si nu pot sa inteleg de ce niaba e o asa mare mandrie pentru el, mai ales watchmen.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.