Chris Nolan Dezvăluie Că Munca La MAN OF STEEL Este Mai Dificilă Decât La Trilogia BATMAN

Cineastul Christopher Nolan afirma ca realizarea filmului ce va ajunge pe ecrane peste sase luni Man Of Steel, este o sarcina mult mai dificila decat ar fi crezut initial si ca conceperea lumii in care traieste Superman este o provocare pentru el, cat si pentru regizorul Zack Snyder.

Având în vedere că în ultimi 25 de ani, singurul produs legat de cel mai popular super erou, a adus pe piaţă doar un singur film ce a fost slab realizat şi pe alocuri foarte plictisitor, filmul Superman Returns al regizorului Bryan Singer din 2006, nu a reuşit decât să agite şi mai mult fanii şi să genereze mult mai multă neîncredere în industria cinema de la Hollywood.
Ştiind că regizorul Zack Snyder şi Christopher Nolan vor încerca o abordare nouă a subiectului în cauză, şi trăind cu speranţa că producţia de anul viitor intitulată Man Of Steel, va aduce pe ecrane un film plin de acţiune şi o poveste fantastică, fanii sunt încă în dubii în ceea ce priveşte abilităţile de regizor ale lui Zack Snyder.
Probabil ca să mai potolească puţin suspiciunile fanilor, într-un interviu acordat site-ului The Hollywood Reporter, producătorul filmului Christopher Nolan a dezvăluit că realizarea noilor aventuri ale supereroului Superman din producţia Man Of Steel au fost mult mai dificile decât realizarea propriului proiect din trilogia The Dark Knight.

Faimosul cineast s-a declarat foarte bucuros pentru faptul că lui, i-au fost atribuite doar responsabilităţile unui producător, putând astfel să lase lucrurile mai greu de realizat în seama regizorului Zack Snyder:
-„”A lucra ca producător la un film ce îl are ca personaj principal pe Superman şi a crea acel univers, este o sarcină mult mai dificilă decât a aduce la viaţă lumea în care trăieşte Batman””, a explicat Nolan.
-„” Zack mai are destul de lucrat până să termine filmul. Este vorba de un proces foarte lung de postproducţie, deoarece în comparaţie cu Batman, Superman şi zboară. Zack este persoana potrivită pentru a se ocupa de acest film. Este incredibil de talentat în a crea o lume coerentă. Voi fi alături de el cât voi putea de mult şi sunt efectiv uimit de ceea ce a reuşit să facă cu acest film, până acum””.
Christopher Nolan şi Zack Snyder sunt momentan, printre cei mai buni regizori ai momentului, iar aşteptările pentru noul film Man Of Steel, sunt chiar uriaşe.

În fond, declaraţia lui Nolan nu este o surpriză, mai ales având în vedere că toată lumea aşteaptă ca filmul ce îl are în rolul principal pe Superman să fie colosal şi să aducă pe marele ecran o aventură plină de acţiune şi o poveste demnă de cel mai iubit super erou de pe planetă.
Fără îndoială, filmul ce îl are în rolul Superman pe actorul Henry Cavill este una dintre producţiile cele mai anticipate pentru vara anului ce vine.

În afară de asta, distribuţia filmului Omul De Oțel, aduce pe ecrane o pleiadă de staruri ale cinematografiei precum: Kevin Costner, Diane Lane, Amy Adams, Michael Shannon, Laurence Fishburne, Antje Traue, Ayelet Zurer, Christopher Meloni şi Russell Crowe.
Filmul Man Of Steel va ajunge în cinematografe începând cu data de 14 Iunie 2013.
✐ Silviu

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.