Urmăreşte Cinci Clipuri Cu O RETROSPECTIVĂ A Filmelor De Succes Pentru ANUL 2012

Dacă ai încercat să îţi aminteşti ce filme ai scăpat în 2012 şi nu mai şti exact, atunci trebuie să vezi o introspecţie vizuală şi muzicală minunată, în câteva clipuri scurte ce prezintă o retrospectivă minunată a celor mai bune filme de anul acesta.

Începând din anul 2008, la fiecare sfârşit de an, câteva proiecte private ne aduc o retrospectivă vizuală cu scurte momente din filmele importante ale anului ce ar putea umple golurile din memoria noastră.
Anul 2012 nu a fost lipsit de tragedii, dar cu toate acestea a adus multe proiecte ce nu credeam că vor mai ajunge vreodată pe marele ecran.
Multe din aceste proiecte transformate în filme, m-au făcut să îmi dau seama de importanța pasiunii noastre comune pentru cinema.
Această recapitulare de sfârşit de an, arată de fapt cât de importante sunt acele momente în care ne transpunem în povestea personajelor favorite, momente ce pentru unii ar putea însemna adevărate lecţii de viaţă.

Cinematograful a devenit un prieten adevărat pentru unii, un loc de relaxare în care ne adunăm cu plăcere şi cu emoţie câteodată, un refugiu pentru cei cu multe griji şi un loc de meditaţie sufletească pentru cei stresaţi de cotidian.
De fapt, toată lumea iubește să meargă la cinematograf din când în când.
Atunci când e vorba de succese, anul 2012 a avut chiar o diversitate destul de covârşitoare în ceea ce priveşte mega succesele, posibilitățile de creativitate pe ecran fiind practic nelimitate.
2012 a fost, fără îndoială, unul din cei mai buni ani pentru filmele moderne şi adaptările de succes, făcând editarea clipurilor pe care le veţi vedea, oarecum destul de grea.
Au fost atât de multe filme mari în acest an, încât nu cred că cineva ar putea contesta densitatea minunatelor cadre luate din fiecare film al anului 2012, chiar dacă printre ele, nu vei regăsi filmul sau cadrul tău preferat.
Totuşi ar trebui să ţinem cont că cele cinci clipuri prezentate mai jos, conţin cadre fantastice din peste 400 de filme lansate pe o perioadă de un an de zile, iar unele variază în funcţie de data lor de lansare.

Nu îmi rămâne decât să vă doresc vizionare plăcută şi să vă menţionez că cele cinci clipuri au fost create în ordine de: Nick Kinder – The Movies of 2012, Kees van Dijkhuize – Cinema 2012, Christopher Sherwood – Cinemageddon 2012, Genrocks – Filmography 2012 şi T.S.S. – The 2012 Movie Trailer Mash-Up.
✐ Silviu
Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.