Primul Super Trailer Exploziv Pentru Continuarea STAR TREK 2: INTO DARKNESS

Explozivul trailer pentru Star Trek 2 Into Darkness, este demn de titlul său şi aduce cu sine, un preview al evenimentelor dramatice ce vor avea loc în această continuare a regizorului JJ Abrams, ce a reinventat franciza Star Trek.

Încă de la începutul trailerului Star Trek Into Darkness, Benedict Cumberbatch îţi atrage atenţia cu o naraţiune lentă, ce creşte treptat peste secvenţele pline de cadre dramatice.
Astfel devine destul de evident faptul că filmul regizorului J.J. Abrams, Into Darkness va fi o continuare destul de dramatică, cu evenimente tragice ce vor pune echipajul navei Enterprise, în pericol.
Restul echipajului Enterprise obține doar câteva secunde de prim plan, dar în principiu, baza acestui trailer este haosul pe care personajul negativ îl crează, dorinţa lui de răzbunarea fiind factorul determinant al viitoarelor evenimente.

Deşi trailerul nu prea ne arată nici măcar o secundă de imagini spaţiale, se pare că există cel puţin trei diferite locaţii, separate, ce îi vor ţine pe eroii noştri din Star Trek foarte ocupaţi.
Iar dacă stăm bine să analizăm până la final, se pare că la un moment dat, cineva a pierdut controlul navei Enterprise.
Oricum ar fi primul trailer oficial, sunt sigur că ne vom schimba părerea, atunci când al doilea trailer va ajunge online, pe data de 17 Decembrie.
J.J. Abrams aduce pe marele ecran, un thriller scifi de acţiune exploziv, ce se va lansa în România pe data 17 Mai 2013, având în distribuţie actori ca Chris Pine, Zoe Saldana, Zachary Quinto, John Cho şi evident în rolul personajului negativ, pe genialul Benedict Cumberbatch.

Atunci când echipajul lui Enterprise este chemat înapoi acasă, află că o putere de neoprit a instituit teroarea din interiorul propriei lor organizaţii, aruncând în aer întreaga flotă alături de tot ceea ce reprezenta ea şi lăsând lumea noastră într-o situaţie de criză.
Având propriile conturi de reglat, Căpitanul Kirk porneşte într-o grea vânătoare de capete, într-o zonă de război periculoasă, cu misiunea de a da de urma celui ce este sursa armelor de distrugere în masă.

Pe măsură ce eroii noştri sunt propulsaţi pe tabla acestui epic joc de şah al vieţii şi al morţii, dragostea va fi pusă la încercare, prieteniile se vor destrăma şi va fi nevoie de sacrificii pentru protejarea singurei familii a lui Kirk: echipajul său.
✐ Silviu

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.