Producţia Sci-Fi STAR TREK INTO DARKNESS Prezintă Un Nou Trailer Uimitor

Noul trailer plin de acţiune sci-fi pentru mult aşteptatul sequel Star Trek Into Darkness, ne prezintă mult mai multe întâmplări fantastice şi mai multe cadre cu personajul negativ interpretat de Benedict Cumberbatch.

Spre deosebire de trailerul anterior, acesta este probabil cu un ton mai eroic şi un dram de tristeţe, mai ales că îl auzim pe actorul Bruce Greenwood (Pike) cu un speech mai sobru, adresat evident căpitanului Kirk (Chris Pine).
În rest noul trailer pentru Star Trek Into Darkness, aduce absolut tot ceea ce am vrea de la un trailer pentru un blockbuster sci-fi epic regizat de J.J. Abrams.
Multă acţiune, multe dezvăluiri interesante, dezlănțuiri de explozii, înşiruiri scurte de diferite nave şi câteva secvenţe în spaţiu.

Detaliile cu privire la povestea reală a filmului sci-fi, sunt încă foarte puține, dar acest trailer nou, ar trebui să ne inspire puţină mai multă încredere că, regizorul J.J. şi echipa sa de producţie nu vor dezamăgi nici de această dată.
Deşi nu este o mare revelaţie, încă, după tachinările din primul trailer, aceste noi cadre sunt menite să ne atragă din nou în iţele complotului Star Trek Into Darkness, iar dacă un lucru e sigur, acela este că noul trailer este cu mult mai bun decât primul, iar eroii noştri din Star Trek foarte ocupaţi.

Atunci când echipajul lui Enterprise este chemat înapoi acasă, află că o putere de neoprit a instituit teroarea din interiorul propriei lor organizaţii, aruncând în aer întreaga flotă alături de tot ceea ce reprezenta ea şi lăsând lumea noastră într-o situaţie de criză.
Având propriile conturi de reglat, Căpitanul Kirk porneşte într-o grea vânătoare de capete, într-o zonă de război periculoasă, cu misiunea de a da de urma celui ce este sursa armelor de distrugere în masă.
Pe măsură ce eroii noştri sunt propulsaţi pe tabla acestui epic joc de şah al vieţii şi al morţii, dragostea va fi pusă la încercare, prieteniile se vor destrăma şi va fi nevoie de sacrificii pentru protejarea singurei familii a lui Kirk: echipajul său.

J.J. Abrams aduce pe marele ecran, un thriller scifi de acţiune exploziv, ce se va lansa în România pe data 17 Mai 2013, având în distribuţie actori ca Chris Pine, Zoe Saldana, Zachary Quinto, John Cho şi evident în rolul personajului negativ, pe genialul Benedict Cumberbatch.
Silviu

2 comentarii

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.