Primul Trailer THE INCREDIBLE BURT WONDERSTONE O Magie Amuzantă Cu Steve Carell Şi Jim Carrey

Primul trailer oficial pentru comedia regizorului Don Scardino intitulată The Incredible Burt Wonderstone, îi aduce în prim plan pe Steve Carell, Jim Carrey, Steve Buscemi şi Olivia Wilde într-o poveste super amuzantă cu conflicte între magicieni.

Magicieni Burt Wonderstone (Steve Carell) și Anton Marvelton (Steve Buscemi), au uimit multă vreme lumea din Las Vegas prin spectacolele lor fantastice de magie.
Dar în ultima vreme duoul nu o duce prea bine în vânzările de bilete şi profitul ce îl aveau altădată.
Ei se confruntă acum cu o competiție acerbă, un magician de stradă pe nume Steve Gray (Jim Carrey), ale cărui texte şi trucuri sunt un tur de forță scandalos şi modern, ceea ce face ca spectacolul celor doi magicieni mai vechi în branşă, să arate învechit.
Dar există încă o șansă ca Burt și Anton să-şi poată salva atât de preţiosul spectacol de magie.
Asta doar dacă Burt poate atinge din nou starea de spirit ce a făcut din el un magician desăvârşit în primul rând.

Pentru asta, el trebuie să ia legătura cu idolul său, omul ce l-a determinat să se apuce de magie la început, magicianul pensionar Rance Hanson (Alan Arkin).
Oricât de serios ar părea sinopsisul producţiei The Incredible Burt Wonderstone, trebuie să ştiţi de la început, că cadrele minunate ale filmului nu pot fi transpuse în cuvinte, iar sinopsisul oficial, nu face deloc dreptate viitorului film de comedie.
Având în distribuţie nume ca Steve Carell, Steve Buscemi şi mai ales Jim Carrey, nu încape îndoială că filmul va aduce pe marele ecran, o porţie bună de râs şi mult amuzament.
Premisă filmului sună amuzant încă de la început, iar dacă nu te-a convins povestea şi distribuţia producţiei, atunci cu siguranţă trebuie să vezi primul trailer oficial, ce a fost lansat.

Personal, nu-mi pot imagina un univers în care Steve Carell și Buscemi ar putea fi mai puțin de o echipă imbatabilă de mari comedieni, super bine potriviţi în rolurile a doi magicieni mai în vârstă.
Jim Carrey este minunat în rolul adversarului şmecher şi feroce, iar scriitorii Jonathan Goldstein și John Francis Daley par că au făcut o minune de scenariu, cu replici ce i se potrivesc lui Jim că o mănuşă, aducând aluzii la mari magicieni din viaţa reală, precum Criss Angel şi al său truc cu urina.
Cu toate acestea, judecând după acest prim trailer, minunatul Alan Arkin ar putea fura toată atenţia publicului cu al său rol de magician bătrân care l-a inspirat pe Burt.

În comedia regizată de Don Scardino mai joacă şi Olivia Wilde, James Gandolfini şi Jay Mohr.
The Incredible Burt Wonderstone va ajunge în cinematografe începând cu data de 15 Martie 2013.
✐ Silviu

3 comentarii

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.