Bryan Singer Va Regiza Şi Va Produce Un Nou Serial THE TWILIGHT ZONE

Bryan Singer Va Regiza Şi Va Produce Un Nou Serial THE TWILIGHT ZONE

The Twilight Zone, unul din cele mai cunoscute seriale ale tuturor timpurilor, ar putea reveni în atenţia publicului, de data aceasta sub conducerea regizorului Brian Singer.

Reţeaua de televiziune CBS a anunţat de curând readucerea pe micile ecrane a clasicului serialul The Twilight Zone şi în principiu, oficiali de la reţeaua de televiziune, l-au numit ca producător şi posibil viitor regizor al noului proiect pe nimeni altul decât Bryan Singer (X-Men).
Serialul original The Twilight Zone a rulat pe micile ecrane vreme de cinci sezoane, între ani 1959 şi 1964, cu un succes destul de notabil pentru aceea perioadă, dar a fost continuat pentru alte trei sezoane în anii ’80, iar distribuţia serialului de atunci, a inclus atunci şi unele nume faimoase precum Bruce Willis, Helen Mirren sau Morgan Freeman.

În anul 2002, actorul Forest Whitaker a fost adus la bordul producţiei, cu scopul de a fi gazda unei noi relansări a serialului, însă această încercare disperată, nu a durat mai mult de un sezon.
Între timp, studiourile Warner Bros, se pare că lucrează împreună cu Leonardo DiCaprio la un fim The Twilight Zone, despre care deocamdată nu se ştie absolut nimic.
Se pare că nu doar Warner Bros şi cei de la CBS sunt interesaţi de franciză, deoarece între timp şi cei de la Summit Entertainment au obţinut drepturile de producţie doar pentru un singur episod, însă proiectul lor pare că a fost momentan abandonat.
Deocamdată, regizorul Bryan Singer este ocupat cu finisarea şi propaganda marketing pentru ultimul său film Jack The Giant Slayer, ce va avea premiera pe 1 Martie 2013.

După acest proiect, regizorul ar trebui să înceapă munca la continuarea filmului X-Men First Class intitulat Days Of Future Past, programată să ajungă în cinematografe în 2014.
Dacă regizorul va avea timp şi pentru un serial Twilight Zone, rămâne de văzut.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.