RYAN REYNOLDS Este Un Melc Ce Are Nevoie De Viteză În Primul Trailer Pentru Animaţia TURBO

Ryan Reynolds îşi împrumută vocea unui melc nebun după viteză în primul trailer pentru animaţia celor de la Dreamworks intitulată sugestiv: Turbo

După ce a suferit o înfrângere destul de substanţială la boxoffice cu recenta animaţie Rise Of The Guardians, cei de la studioul de animaţie Dreamworks sunt în căutarea unei reţete de a ajunge înapoi în topul filmelor animate pentru anul 2013, asta înainte ca How To Train Your Dragin 2 să ajungă în cinematografe în ​2014 şi evident, Kung Fu Panda 3 în 2016.
Planul studioul pentru anul 2013 va include şi povestea animată preistorică The Croods ce va ajunge în cinematografe prin Martie, adaptarea cinematografică animată a poveştii Mr. Peabody And Sherman în noiembrie și animaţia Turbo, un film ce se concentrează pe un melc tânăr, ce tânjește după viteză şi vrea să scape de existenţa sa mizeră şi lentă.
Turbo
, de fapt este un melc care visează a fi cel mai mare pilot de curse din lume, la fel ca eroul său, campion de 5 ori la Indianapolis 500, Guy Gagne.
Obsesia pentru viteză şi toate lucrurile ce se deplasează rapid, au făcut din el o ciudățenie, devenind astfel defavorizat în comunitate melcilor.
Turbo doreşte cu disperare să scape de viață lentă pe care el o trăiește.

Norocul îi surande atunci când după un accident ciudat, se trezeşte brusc cu puterea de a prinde o viteză incredibilă.
El porneşte într-o călătorie extraordinară cu scopul de a realiza imposibilul: să obţină cea mai bună cursă în circuitul IndyCar.
Turbo este animaţia ce aduce speranţă tuturor celor ce simt că nimic nu este imposibil, iar limitările nu stea în calea visurilor îndrăzneţe.
Turbo este povestea clasica plină de umor, care va apela probabil în special la tânăra generaţie.
Dar oare este animaţia celor de la Dremworks şi pentru cinefili adulți?
Să sperăm că scenariul conţine mai multe glume inspirate decât cele din trailer.
De asemenea, trebuie să dăm credit trailerului pentru utilizarea piesei celor de la Chromatics – Tick Of The Clock, o piesă ce a apărut în incredibilul Drive.

Dar ceea ce va adăuga cu adevărat valoare producţiei animate, este etalarea vocilor din distribuţia filmului, ce cuprinde nume ca Bill Hader, Paul Giamatti, Michael Pena, Michelle Rodriguez, Luis Guzman, Richard Jenkins, Ken Jeong și chiar marele Samuel L. Jackson.
Regizat de David Soren, Turbo va ajunge în cinematografe începând cu data de 19 Iulie, 2013.
✐ Silviu

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.