ADELE Va Interpreta Live Piesa SKYFALL La Gala De Decernare A Premiilor Oscar 2013

Cântăreaţa Adele va interpreta piesa Skyfall la gala de decernare a premiilor Oscar, ce va avea loc pe 24 februarie, la Hollywood & Highland Center din Los Angeles şi ce va fi găzduită de Seth MacFarlane.

Cei îngrijorat de faptul că viitoarea ceremonie anuală a decernării premiilor Academiei De Film s-ar putea să fie un show plictisitor, ar trebui să fie încântaţi măcar de un moment ce va rămâne memorabil.
A fost dat anunţul oficial prin care aflăm că prolifica cântăreaţă britanică în vârstă de 24 de ani – câştigătoarea mai multor premii Grammy – va interpreta piesa Skyfall la ceremonia Oscar de anul acesta, piesă ce este de altfel nominalizată la categoria Cea Mai Bună Melodie Originală.
Piesa de pe coloana sonoră a ultimului film din franciza Bond, a fost scrisă de Adele şi Paul Epworth, fiind prima melodie de pe coloana sonoră a unui film Bond care a debutat în Top 10 Billboard şi a doua piesă de pe o coloană sonoră a unui film Bond care a fost nominalizată la Oscar, după piesa originală For Your Eyes Only din 1981.

„Este o onoare să fiu nominalizată şi o oportunitate extraordinară să cânt în faţa unor oameni care m-au inspirat şi m-au bucurat de atâtea ori”, a declarat Adele la aflarea veşti.
Această decizie, nu este una pripită, iar nominalizarea piesei din Skyfall, a fost mai mult decât calculată de organizatori ceremoniei de decernare a premiilor.
Membri Academiei De Film au încercat ani de zile să găsească o modalitate de a atrage un public mai matur ca şi audienţă pentru spectacolul lor, iar atunci când au avut șansa de a obține o interpretare live a cântăreţei Adele cu fantastica temă a unui film Bond, e clar că nu puteau scăpa o asemenea şansă.
Deocamdată nu se specifică dacă şi alți artiști nominalizați la aceeaşi categorie vor avea aceeaşi onoare că şi Adele, dar nu m-ar deranja să îl văd pe Seth MacFarlane cântând piesa Everybody Needs A Best Friend din comedia Ted, piesă ce este şi ea nominalizată.

Cel mai important eveniment din industria cinema, festivitatea de decernare a premiilor Oscar, ediţia cu numărul 85, va avea loc pe data de 24 Februarie anul acesta și este deja – din cauza nominalizărilor proaste – una din cele mai controversate festivităţi din istoria premiilor Oscar.
Simona

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.