Filmul WORLD OF WARCRAFT Va Fi Regizat De DUNCAN JONES

Duncan Jones este cineastul ce va regiza ecranizarea celui mai popular joc video, iar producătorii viitorului film World Of Warcraft au stabilit o dată de lansare pentru 2015.

Studiourile Legendary Picturescei ce vor să aducă pe marele ecran şi adaptarea jocului video Mass Effect – sunt determinaţi să realizeze un film de lung metraj din popularul joc World Of Warcraft de ceva vreme.
Dacă iniţial ecranizarea avea un regizor, atunci când regizorul Sam Raimi a anunţat că se retrage de la cârma viitorului film World Of Warcraft, din cauza angajamentelor sale pentru Oz The Great And Powerful, toată lumea a crezut că proiectul nu va mai fi realizat.
Dar la Hollywood, lucrurile au un mod ciudat de a se rezolva, iar ecranizarea popularului joc al celor de la Blizzard Entertainment, ce are un scenariu re-scris de Charles Leavittce a fost iniţial elaborat de Robert Rodat (Saving Private Ryan) – revine în atenţia publicului, cu un comunicat de presă, ce a lăsat pe multă lume cu gura căscată.
Se pare că regizorul filmului Source Code Duncan Jones (Moon) a fost angajat să preia cârma mult aşteptatului proiect World Of Warcraft, cu un început al filmărilor programat pentru această toamnă şi o presupusă premieră a filmului, planificată pentru 2015.

Şi asta nu ar fi singura surpriză.
Se zvoneşte că cei de la Warner Bros, îl vor pe Johnny Depp în rolul principal, deşi ar fi bine să nu luaţi în serios aceste speculaţii, mai ales că numele lui Depp este menționat întotdeauna când e vorba de o producţie ce se anunţă că va avea un buget mamut.
Un lucru este sigur şi oficial: Duncan Jones va aduce pe marele ecran, unul dintre cele mai populare jocuri video din toate timpurile.
Acest lucru ar trebui să fie o veste bună din mai multe motive.
După cum recunoaşte chiar el pe contul său de Twitter, Duncan Jones este un gamer înrăit, acest lucru însemnând că vom avea pe cineva care înțelege lumea jocurilor video.
În al doilea rând și cel mai important, Jones este un cineast desăvârşit şi dedicat proiectelor ce le realizează.
Filmul Moon este o aventură sci-fi atât de captivantă, iar Codul Sursă un thriller atât de inteligent realizat încât nu poţi să nu te întrebi măcar pentru o secundă, oare cine a fost în spatele acestor pelicule.

Ei bine, este vorba de Duncan Jones, un regizor tânăr, ambiţios şi pe deasupra incredibil de inteligent, iar peste toate astea, mai are şi o minte super inventivă.
Sincer, nu cred că aş putea fi mai încântat de atât să văd cum regizorul se va ocupa de un film de fantezie, ce necesită producţie la scară largă.
În plus față de regie, Jones a scris scenariile pentru toate proiectele sale anterioare, astfel încât presupun că va avea ceva de modificat şi în scenariul pentru World Of Warcraft.
Totuşi regizorul nu va avea prea mult timp la dispoziţie pentru pregătiri, deoarece producătorii Thomas Tull și Jon Jashni pregătesc deja o începere a filmărilor pentru această toamnă, cu scopul de permite filmului să primească o dată de lansare stabilită în 2015.
Ei da, dacă totul merge conform planului, filmul de lung metraj World of Warcraft se poate alătura liniştit listei de blockbustere cu bugete ridicol de mari din 2015: The Avengers 2, Ant-Man, Pirates Of Carribean 5, Star Wars Episode 7 sau Justice League.

Deocamdată, scenariul filmului este ținut secret, iar cu oportunitățile nelimitate oferite de jocul video, nu am nici cea mai mică idee despre ceea ce va fi vorba în producţia World Of Warcraft.
Totuşi, am să vă spun că momentan, Duncan are la dispoziţie un buget de 100 milioane dolari, lucru ce marchează un pas important pentru regizor, ale cărui filme precedente au costat 1 milion dolari (Moon) şi 35 milioane dolari (Source Code).
✐ Silviu

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.