Producţia HERCULE Cu DWAYNE JOHNSON În Rolul Principal Are Stabilită O Dată De Lansare

Actorul Dwayne Johnson revine la genul de filme ce l-au consacrat, cu pelicula regizorului Brett Ratner, despre viaţa semi-zeului HERCULE, producţie ce are programată o dată de lansare pentru 2014.

S-ar putea să vă amintiţi de Brett Ratner (Prison Break, X-Men: The Last Stand) de la întâmplarea ciudată de anul trecut, când regizorul trebuia să fie producătorul festivităţilor premiilor Oscar şi datorită remarcilor nepotrivite, el a fost nevoit să se retragă.
Ei bine, acel Brett Ratner pregăteşte de ceva timp o adaptare pentru un film despre mitologia personajului celebru Hercule, producţie ce este o adaptare a unei cărţi de benzi desenate din 2008 creată de Steve Moore, intitulată Hercules: The Thracian Wars.
Cartea este destul de cunoscută, deoarece conţine un stil diferit faţă de ceea ce mulţi din noi ştim despre Hercule şi este un material original ce spune o poveste diferită a mitului semizeului.

Paramount Pictures a anunţat oficial că filmul regizorul Brett Ratner, Hercule, va ajunge în cinematografe începând cu data de 8 August 2014.
Încă de la începutul anului, speculăm că Dwayne Johnson este în tratative pentru rolul principal din această poveste şi din câte se pare, totul a decurs bine pentru actorul din Fast Six.
De fapt dacă stau să mă gândesc, cine altcineva are prezenţa fizică, capacitatea actoricească şi carisma necesară de a interpreta un semizeu legendar mai bine decât Dwayne The Rock Johnson.
Probabil Dwayne vrea să îşi răscumpere greşelile din trecut cu privire la acest gen de filme, ţinând cont că wrestler-ul transformat în actor a parcurs un drum destul de anevoios de la filme ca Mummy Returns sau Scorpion King.

Cartea de benzi desenate Hercules: The Thracian Wars care va sta la baza scenariului viitorului film, spune cam aşa:
Cu mulţi ani în urmă, un suflet chinuit ce umblă pe pământ, nu era nici om, nici Zeu.
Hercule fiul puternicului Zeus, nu a avut parte decât de suferinţă întreaga sa viaţă, simţind furia mamei sale vitrege Zeiţa Hera.
După cele douăsprezece munci grele şi pierderea familiei, semizeul obosit şi scârbit de această viaţa, îşi întoarce spatele zeilor şi găseşte consolare doar în lupte şi provocări sângeroase.
În prezent, singurul film programat pentru lansare în luna august a anului 2014 este doar Guardians Of The Galaxy al celor de la Marvel, care are premiera pe 1 August.
Cu o dată de lansare stabilită, producţia pentru noul film ce va face vâlvă în cariera lui Dwayne Johnson, ar trebui să înceapă filmările şi producţia, în cursul acestui an.

Pe Dwayne Johnson o să îl putem vedea luna viitoare în producţia de acţiune Snitch, în G.I. Joe: Retaliation, film ce a fost amânat pentru lună Martie, în filmul lui Michael Bay, Pain and Gain ce va avea premiera în Aprilie şi evident în The Fast And The Furious 6, ce va ajunge pe ecrane în luna Mai.
✐ Silviu

2 comentarii

  1. Hooray pentru inca un rol bun 🙂
    Mai nou cine are nevoie sa salveze un film sau sa lanseze o franciza, il angajeaza pe Dwayne si succesul e garantat :P

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.