Acțiune NINJA Stilizată În Noul Clip Exploziv Pentru G.I. JOE 2 RETALIATION 3D

În anticiparea lansări oficiale a unui trailer de 4 minute din filmul regizat de Jon M. Chu – G.I. Joe Retaliation, Paramount a lansat un clip nou, mult mai alert, ce prezintă acțiune ninja stilizată şi secvenţe nemaivăzute până acum.

Cu doar o lună înainte de lansarea oficială a filmului G.I. Joe Retaliation de anul trecut, premiera producţiei a fost reprogramată pentru data de 29 Martie 2013.
Cei de la Paramount au declarat că întârzierea de aproape un an a lansări filmului, se datorează conversiei filmului în 3D cu scopul de a îmbunătăţi perspectivele filmului la boxoffice.
Având în vedere că premiera filmului este aproape, nu e de mirare că filmul regizat de Jon M. Chu începe să scoată la iveală din nou, mai multe materiale promoţionale.
Definitiv punctul cel mai forte al acestei producţii rămâne aducerea lui Dwayne Johnson la bord şi faptul că după multe filmări adăugate, Channing Tatum s-a întors cu un rol extins, alături de distribuţia revigorată, ce pare să aducă un aer de prospeţime cu Bruce Willis în rolul generalului Joe Colton, cel ce a pus bazele organizaţiei super secrete G.I. Joe.

Ca fan al primului film, trebuie să recunosc că această continuare, arată chiar mai bine decât prima şi aduce – din nou – o distribuţie de zile mari.
Filmul G.I. Joe Retaliation este o continuare directă a filmului din 2009 intitulat G.I. Joe: Rise Of The Cobra, care a avut încasări de peste 300 de milioane de dolari la nivel mondial.
Această continuare va menţine continuitatea narativă a filmului precedent, în măsura în care intriga îl implică pe Comandantul Cobra şi trupele sale, alături de maleficul spion Zartan, care s-a înfiltrat cu succes în eşaloanele superioare ale guvernului Statelor Unite şi care emite un ordin de desfiinţare a unităţilor speciale G.I. Joe şi unul neoficial de eliminare definitivă a tuturor membrilor săi.

Cei care supravieţuiesc atacului surpriză, decid împreună să recurgă la represalii împotriva forţelor Cobra, cu ajutorul generalului Joe Colton, originalul Joe, un adevărat erou american.
Din câte se pare, Paramount Pictures va difuza în cinematografe, un clip exclusiv de 4 minute pentru producţia G.I. Joe Retaliation 3D, clip ce va apărea în fața filmului Hansel And Gretel: Witch Hunters.
În anticiparea acestui eveniment, studioul a lansat un nou clip mult mai alert, ce ne prezintă acțiune ninja stilizată şi secvenţe nemaivăzute până acum.

Dwayne Johnson, Channing Tatum, Adrianne Palicki, Walton Goggins, Ray Park, Byung-hun Lee, Elodie Yung, RZA, Ray Stevenson, DJ Cotrona şi Bruce Willis fac parte din distribuţia noului film G.I.Joe: Retaliation, ce va ajunge – pe bune de data asta – în cinematografe, începând cu data de 29 Martie 2013.
✐ Silviu

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.