STEVEN SPIELBERG Şi TOM HANKS Revin La HBO Cu O Nouă Miniserie Despre Al Doilea Război Mondial

Steven Spielberg şi Tom Hanks vor face din nou echipă pentru a se întoarce la poveştile dramatice din cel de al doilea război mondial pentru a treia oară, cu miniseria intitulată MASTERS OF THE AIR.

Producătorul şi scenaristul Graham Yost lucrează din nou cu Steven Spielberg şi Tom Hanks la a treia parte a mini-seriei despre Al Doilea Război Mondial de la HBO.
Yost a scris mai multe episoade din Band Of Brothersminiseria din 2001 despre divizia 101 a armatei americane care s-a implicat în operaţiunea Overlord din Europa – şi din The Pacific, povestea despre unităţile armatei marine din Japonia.
El a lucrat ca producător la ambele proiecte, fiind implicat şi în mini-seria From The Earth To the Moon din 1998, unde a lucrat alături de Tom Hanks.
Din declaraţiile recente ale lui Yost, Spielberg şi Hanks se află deja în negocieri finale cu cei de la HBO pentru a începe explorarea războiului aerian din Pacific, în cea de-a treia parte a mini-seriei TV – World War II.

Steven Spielberg şi Tom Hanks au fost întotdeauna interesaţi să realizeze aceste mini-serii ce au debutat la HBO în anul 2001 cu Band Of Brothers.
Acest proiect este prevăzut cu patru producţii despre Al Doilea Război Mondial, poveşti ce sunt spuse din perspectiva celor patru divizii ale armatei americane, inclusiv povestea armatei marine.
Nu mă miră acest lucru, mai ales că în octombrie, directori de la HBO, Michael Lombardo și Richard Plepler au declarat presei că au în vedere realizarea unei noi miniserii ce va fi realizată în acelaşi stil specific peliculelor TV despre al doilea război mondial.
În timp ce eu am știut doar că noul serial se va concentra pe luptele aeriene desfăşurate deasupra Pacificului acum subiectul devine destul de clar.
În special după ce s-au obținut drepturile de a ecraniza cartea Masters of the Air: America’s Bomber Boys Who Fought the Air War Against Nazi Germany scrisă de Donald L. Miller.
Bazată pe interviuri, fapte reale luate din arhive secrete şi istorisiri ale supravieţuitorilor, cartea lui Miller este o aprofundare în adâncime a războiului crunt din aer şi este povestea profund personală a băieților din bombardierele americane ce au adus războiul direct la ușa lui Hitler.

Spielberg şi Tom Hanks vor fi producători executivi al noi serii, așa cum au făcut-o şi pentru Band Of Brothers și Pacific.
Gary Goetzman, care a fost un coproducător executiv la Band Of Brothers – și producător executiv la Pacific – va reveni şi el.
✐ Silviu

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.