CHRISTOPHER NOLAN Va Regiza Filmul Sci-Fi Bazat Pe Speculaţii Ştiinţifice Intitulat INTERSTELLAR

Teoriile și experimentele de succes ale fizicianului Kip Thorne stau la baza unuia dintre cele mai ambițioase proiecte de filme scifi văzute vreodată, iar regizorul Christopher Nolan şi fratele său scenarist, vor regiza şi produce acest viitor film ce este intitulat: INTERSTELLAR.

Se pare că noul film ce va fi regizat de cineastul Christopher Nolan şi echipa de producţie din spatele lui, se va concentra pe nişte dovezi științifice destul de recente, ce l-au determinat pe fratele său Jonathan Nolan, să scrie un scenariu science-fiction uimitor.
Teoriile lui Kip Thorne vorbesc despre unde gravitaţionale ce călătoresc prin univers, despre efectele găurilor negre şi posibilitatea de a descoperi conţinutul acestora.
Dacă nu ştiaţi, o gaură neagră este un obiect astronomic limitat de o suprafață în interiorul căreia câmpul gravitațional este atât de puternic, încât nimic nu poate scăpa din interiorul acestei suprafeţe, nici măcar lumina nu poate scăpa dintr-o gaură neagră, astfel încât interiorul unei găuri negre nu este vizibil, de aici provenind și numele ei.

Posibilul scenariu ce se bazează pe aceste speculaţii ştiinţifice, spune că într-un viitor apropiat, o astfel de gaură neagră va permite unui grup de exploratori o călătorie interstelară cu o navă spaţială umană de-a lungul întregului univers, o aventură ce devine cu adevărat o călătorie în timp ce-i va purta pe protagonişti în dimensiuni alternative necunoscute
În timp ce eforturile regizorale ale lui Nolan l-au făcut super cunoscut în ultima vreme doar pentru trilogia The Dark Knight, cineastul a fost interesat de proiecte misterioase şi intrigante, încă din ani studenţiei.
Iată că de data asta, regizorul este pe cale să regizeze un film SF pe care fratele său l-a scris.
Intitulat Interstellar, filmul sci-fi va fi regizat și produs de Nolan, asta după ce Steven Spielberg a fost anterior interesat de regia acestui film.
Din câte se pare, Nolan şi fratele său, sunt într-un stadiu foarte avansat al dezvoltări proiectului, după ce procesul de negociere cu cei de la Paramount pentru realizarea filmului, a durat mai multe luni.

Este încă neclar în acest moment, dacă Steven Spielberg va avea vreo implicare în acest viitor proiect sci-fi, deși programul său este mai deschis acum că producţia filmului său Robopocalypse a fost devansată pe termen nelimitat.
Tranzacția este în curs de desfăşurare la Paramount, deși ambele, Paramount și Warner Bros vor face filmul împreună.
Filmul Interstellar va fi produs de Lynda Obst.
O veste bună pentru fanii lui Christopher Nolan, în special a celor care au considerat că lucrările sale sunt originale, iar povestea stratificată din Memento și conceptul din Inception, au fost uimitoare.

Totuşi, având în vedere că scenariul se bazează pe tezele științifice ale lui Thorne, care este un fizician şi astrofizician, nu se poate spune ce nivel de intelect va trebui să avem pentru a înţelege viitorul film al magnificului Christopher Nolan.
✐ Silviu

Un comentariu

  1. Chiar ma gandeam recent, oare ce ar mai putea realiza Nolan dupa trilogia Dark Knight 🙂
    Se pare ca a gasit ceva pe gustul lui, un subiect cu care sa ne incante!
    Sper din suflet sa il regizeze el nu doar sa fie producator.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.