Regizorul Joss Whedon Nu Poate Regiza STAR WARS EPISODUL VII Din Cauza Producţiei THE AVENGERS 2

Regizorul Joss Whedon este printre preferaţi celor de la Disney şi Lucasfilm pentru regia filmului Star Wars Episode VII din 2015, dar regizorul a declarat că deşi ar fi vrut această opţiune, din păcate programul încărcat nu-i permite acest lucru.

Nu va trece multă vreme până când cei de la Disney vor anunța oficial cine va regiza viitorul film Star Wars Episodul VII.
Dar până atunci, continuăm cu procesul de eliminare a regizorilor ce ar fi putut regiza următorul film din universul Star Wars.
Săptămâna trecută, Guillermo Del Toro a dezvăluit că el nu ar fi putut prelua cârma regiei, deşi impresarul lui, a primit un telefon de la Disney o ofertă.
Astăzi, îl putem şterge de pe lista posibililor regizori pentru Episode VIII şi pe regizorul ce a câştigat inima fanilor cu The AvengersJoss Whedon.
Oricât de dezamăgitor sună este acest lucru, trebuie să recunoaștem că motivul pentru care Joss Whedon nu poate să se implice în proiectul Star Wars este unul cât se poate de serios.
El e pur şi simplu prea ocupat cu producţia pentru The Avengers 2 și cu crearea serialului ce derivă din acelaşi univers, S.H.I.E.L.D.

Whedon a declarat într-un interviu pentru CNN că a fost inițial interesat de regia viitorului film Star Wars Episode VII, dar că după ce a discutat cu reprezentanţii săi legali şi-a dat seama, spre regretul lui, că nu ar avea timp.
-„Sunt la fel de furios că şi voi” spune regizorul.
-„Dar chiar nu am de ales în acest caz” a spus el.
-„Când am auzit că am fost că aş fi pe lista posibililor regizori pentru Star Wars, am fost atât de entuziasmat încât am uitat cu totul de toate proiectele mele începute. Dar după ce m-am dezmeticit bine, am început să îmi dau seama că chiar nu pot face asta. Mă distrez atât de mult cu sequel The Avengers şi cu scenariul incredibil, încât nici nu îmi pot imagina ce ar însemna să renunţ la el.”

Regizorul a produs deja un hit masiv pentru compania mamă Disney, aşa că nu e de mirare că oficiali s-au gândit şi la el.
Chiar dacă nu există nici o șansă ca Whedon să regizeze următorul film Star Wars, el are o mulţime de opţiuni în ceea ce priveşte viitorul său ca şi regizor.
✐ Silviu

2 comentarii

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.