JURASSIC PARK 4 Stabillit Pentru Lansare În Vara Anului 2014

Cei de la Studiourile Universal, împreună cu regizorul Steven Spielberg, au hotărât să înceapă producţia pentru continuarea Jurassic Park 4 şi au stabilit o dată de lansare a filmului.

După numeroasele speculaţii știri și discuții interminabile legate de un nou film Jurassic Park, se pare că Steven Spielberg și studiourile Universal Pictures au anunțat începerea producției pentru continuarea seriei.
În plus faţă de acest comunicat de presă, cei de la Universal Pictures au stabilit chiar şi o dată de lansare pentru Jurassic Park 4.
Deși Steven Spielberg a declarat că va lucra la film doar în calitate de producător, urmând să ofere altcuiva scaunul regizoral, până la urmă este posibil ca faimosul regizor să preia și cârma filmului Jurassic Park 4, mai ales că proiectul următor al regizorului, ecranizarea scifi Robopocalypse, a fost amânată pentru rescrierea scenariului, reducerea cheltuielilor de producție şi conceperea unei alte viziuni.

Acum că Spielberg are ceva timp la dispoziţie, în ciuda efortului pe care l-a făcut cu ultimul său succes regizoral, producţia Lincoln ce are nu mai puţin de 12 nominalizări la Oscar, bănuiesc că ar putea începe munca la Jurassic Park imediat ce timpul îi va permite.
Trilogia Jurassic Park, ce a înregistrat încasări de aproape 2 miliarde de dolari în toată lumea, ar readuce din nou în prim plan povestea ce iniţial a fost concepută şi regizată de Spielberg, iar ţinând cont de asta, oficiali de la Universal au în plan și re-lansarea în format 3D a primei părți, ce va ajunge în cinematografele americane pe data 5 aprilie anul acesta.

Pe de altă parte, Jurassic Park 4, are o dată de lansare stabilită pentru 3 Iunie 2014, ceea ce înseamnă începerea producţiei în decursul acestui an.
✐ Silviu

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.