Nefiind Nominalizat La Oscar LEONARDO DICAPRIO Hotărăşte Să Renunţe La Actorie Temporar

Nefiind nominalizat la premiile Oscar, actorul ce a făcut rolul memorabil din Django Unchained și ce va apărea in The Great Gatsby, vrea să renunţe la actorie, cel puţin pentru o perioadă.

Leonardo DiCaprio a avut un program plin în ultima vreme, el lucrând intens cu regizorul Tarantino la filmul Django Unchained, cu Baz Luhrmann la The Great Gatsby și la noul film al lui Martin Scorsese, The Wolf Of Wall Street.
Se pare că el s-a decis să ia o pauză de la actorie și încă una destul de considerabilă.
Asta se întâmplă exact atunci când Leonardo DiCaprio a reușit sa realizeze un joc considerabil în filmul Django Unchainedfără îndoială unul din cele mai bune roluri ale sale până în prezent – și nu este nominalizat la Oscar!
În timp ce vorbea cu o publicația germană Bild, Leonardo a explicat că decizia sa, este o chestiune temporară – în general el doar simțindu-se epuizat – fapt care după șirul de ghinioane fără recunoaștere din ultimii ani, nu pare o surpriză prea mare.
„Sunt puţin obosit şi am acum de gând să iau o pauză destul de lungă. Am făcut trei filme în doi ani și mă simt puţin uzat.” a declarat Leonardo.

Dar cine nu ar fi epuizat după ce a dat tot ce a putut în nişte roluri memorabile ce i-au definit cariera în mod constant, doar pentru a fi umilit de Academia De Film?
Ne-nominalizarea din acest an, nu a fost prima dezamăgire a actorului.
El a fost respins în mod similar la nominalizări pentru prestația sa din Romeo + Juliet, The Basketball Diaries, Catch Me If You Can, Gangs Of New York, Shutter Island, Revolutionary Road sau Inception.
Dar asta nu e tot, chiar şi atunci când a fost nominalizat pentru premiile Academiei De Film cu What’s Eating Gilbert Grape, The Aviator, The Departed sau Blood Diamond, a fost lăsat să zâmbească și să dea din cap a mulţumire, în timp ce alți actori din aceeaşi producție, acceptau premiul Oscar.
Adică, la naiba, am avut şi eu parte de o mulțime de dezamăgiri în viață – cum de altfel avem cu toţii – dar prin ceea ce trece Leonardo, pare destul de frustrant din punct de vedere profesional, nu credeţi?
Dar, cu toate aceste dezamăgiri, ce credeţi că are de gănd Leo să facă?
Ei bine, planurile sale sunt simple: încearcă să schimbe lumea.

-„Mi-ar plăcea să fac ceva bine în lume. Voi zbura în diverse părți ale globului și-mi voi aduce contribuția la îmbunătățirea mediului”, a declarat actorul.
Dacă multe din celebritățile din industria divertismentului nu cedează nici măcar un ban din veniturile proprii – încercând doar să-i convingă pe alții să facă acte de caritateLeonardo DiCaprio este unul dintre cei care au donat în mod constant sume destul de mari, în special pentru unele victime ale dezastrelor naturale.
Actorul nu a dezvăluit nici un detaliu despre planul său de sprijin al mediului, însă potrivit declarației sale, s-ar părea că una din dorințe lui este aceea de a-i convinge pe oameni, să apeleze la surse alternative de energie, care să minimalizeze utilizarea cărbunelui și a petrolului.

-„Casa mea este acoperită de panouri solare. Mașina mea este electrică. În mod normal, o persoană nu conduce mai mult de 50 de km pe zi. Iar pentru asta îți ajunge o încărcare a bateriei.” a mai adăugat actorul la finalul interviului.
Tu ce crezi că l-a determinat cu adevărat pe Leonardo DiCaprio să ia această decizie?
✐ Silviu

4 comentarii

 1. S-ar putea sa ai dreptate.
  Era o vreme in care nu prea il admiram, dar asta era pe cand juca in Titanic.
  Intr-o vreme, imi spuneam ca nu vor sa-i dea o statueta fiindca il considera inca prea tanar.
  Dar acum nu mai e cazul, omul are aproape 40 de ani! şi oricum a fost etichetat de-a lungul timpului, a trecut de tânăr, prin începuturi relativ modeste, cu roluri minore în sitcom-uri și filme de groază ieftine, printre care şi Critters 3 🙂
  Aşa că de experienţă nu se pune problema.
  În Django Unchained a fost mai mult decât convingător.
  Dacă în trecut îmi era indiferent, acum îl admir mai mult, decât pe mulţi alţi actori.
  Şi în fond, de ce nu, a jucat alături de majoritatea numelor babane de la Hollywood şi nu s-a făcut de râs.

 2. Uhm…da pacat, intr-adevar este unul dintre acei actori remarcabili care de-a lungul carierei si-au dovedit talentul in cetatea filmului, insa care din nefericire, pe langa succesul fulminant de box office, au mai fost catalogati si ca "pretty boys" de catre Academie, vezi Brad Pitt ( 4 nominalizari), Tom Cruise (3 nominalizari), Johnny Depp ( 3 nominalizari )..

  Da ok o sa urmeze o perioada de "hiatus" pentru el, o sa ni se faca dor, o sa creasca in inimele membrilor academiei si dupa alte cateva nereusite, probabil sa castige in final, pe la un 60 de ani, o mult dorita statuieta 🙂

 3. Eu zic ca e dezamagit rau de tot, de a indraznit sa faca o asemenea declaratie.
  Trebuie sa fie destul de frustrant pentru el, mai ales ca e implicat in industria asta de tanar si a jucat alaturi de majoritatea actorilor mari.
  Sa vezi cum alti primesc ceea ce meritai tu este … grrrr … de nedescris!!!!
  In What's Eating Gilbert Grape a fost demential, iar in Django Unchained ca si Candy … pfuaaa, a fost excelent:)

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.