OLYMPUS HAS FALLEN

GERARD BUTLER Este Eroul Casei Albe În Primul Trailer Pentru Filmul OLYMPUS HAS FALLEN

Primul trailer pentru filmul regizorului Antoine FuquaOlympus Has Fallen – ne încântă privirea cu primele cadre dintr-un thriller plin de acţiune, unde Gerard Butler este salvatorul preşedintelui din situaţia disperată ce apare la Casa Albă.

La fel ca şi anul trecut, când am avut de suportat două Albe Ca Zăpadă în două filme diferite şi anul acesta avem o situaţie destul de ciudată.
Deşi regizorul filmului Ziua IndependenţeiRoland Emmerich, ne va oferi în această vară un film ce are loc în Biroul Oval din Casa Albă, regizorul Antoine Fuqua (Training Day, Brooklyn Finest) prezintă acelaşi concept de acţiune cu filmul Olympus Has Fallen.
Avantajul lui Fuqua este data de lansare a producţiei – filmul său va ajunge în cinematografe mult mai devreme – ce va avea premieră în lună Martie.

Primul trailer pentru Olympus Has Fallen, are o mulţime de trucuri cinematografice, fiind plin de clişee clasice şi ideii refolosite, dar cred că datorită distribuţie, va ajunge să prindă din zbor şi audienţa necesară pentru boxoffice.
Şi asta nu ar trebui să surprindă pe nimeni, mai ales că a fost nevoie nevoie de mult timp pentru a prezenta o asemenea distribuţie ce include nume respectabile ca Gerard Butler, Aaron Eckhart, Ashley Judd, Morgan Freeman, Angela Bassett, Rick Yune şi Radha Mitchell.
Olympus Has Fallen, nu încearcă să facă comparații evidente cu administrația lui Obamaspre deosebire de White House Down, ce îl oferă pe Jamie Foxx în rolul preşedintelui Americii – şi luând în considerare acest aspect, nu sunt sigur că publicul va rezona cu acţiunea din Olympus Has Fallen, având în vedere climatul politic actual din SUA.

Adevărul fiind spus, Olympus Has Fallen arată destul de bine şi pe lângă distribuţia faimoasă a filmului, conținutul melodramatic și acțiunea bombastică, pelicula îţi dă un sentiment de deja vu, din cauza asemănării izbitoare a păţaniilor lui John McClane din Die Hard.
Trailerul pentru Olympus Has Fallen, sugerează discret că regizorul Antoine Fuqua încearcă să îl învingă pe Emmerich la boxoffice, dar sincer, chestia asta nu pare a fi o idee chiar atât de bună.

Cu un scenariu scris de Creighton Rothenberger şi Katrin Benedikt, producţia Olympus Has Fallen va ajunge în cinematografe începând cu data de 22 Martie 2013.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.