Trailerul Nou Pentru PACIFIC RIM Ne Arată Lupta Dintre Monştri Uriaşi Şi Giganţii Roboţi Mecanizaţi

Regizorul Guillermo Del Toro alături de Warner Bros Pictures şi Legendary Pictures vor aduce pe ecrane producţia PACIFIC RIM, în care legiuni de creaturi extraterestre uriaşe se vor lupta cu singura armă de apărare a omenirii, roboţii mecanizaţi gigant numiţi Jaegeri.

Mai sunt aproximativ 6 luni până la evenimentul cinematografic creat de regizorul nostru favorit Guillermo Del Toro, a cărui premiză fantastică aduce pe ecrane roboţi mecanizaţi gigant ce luptă împotriva unor monştri extratereştri uriaşi.
Warner Bros a lansat un nou trailer pentru mega producţia Pacific Rim, filmul în care monştrii cunoscuţi sub numele de Kaiju, pornesc un război ce devastează omenirea.
Noul trailer aduce cu sine şi câteva secvenţe noi mai complete, iar noile cadre pe care le veţi vedea, justifică într-un fel un film ce are un buget de aproximativ 200 milioane de dolari.

Cu siguranţă poţi să uiţi de Godzilla sau alţi monştrii uriaşi despre care ai crezut până acum că arată înfricoşător.
Guillermo Del Toro este clar hotărât să ne fascineze cu super producţia de proporţii Pacific Rim, ce este unul din cele mai anticipate filme ale anului 2013.
În afară de toate imaginile pe care le-am văzut până acum, chiar şi în trailerul anterior, evident că regizorul păstrează câţiva aşi în mânecă pentru această premieră aşteptată în luna Iulie.
Faptul că monştrii ce îşi fac apariţia din adâncurile oceanelor vor avea de înfruntat roboţii gigantici manevraţi de oameni promite câteva spectaculoase lupte pline de efecte speciale.
Aclamatul cineast, nu a realizat nici o producţie de aproape cinci ani încoace, aşa că Pacific Rim este cu atât mai mult aşteptat de către fani săi.

Pacific Rim, este de fapt un film ce va aduce un omagiu producţiilor japoneze din anii ’60 şi ’70, iar subiectul filmului pleacă de la un scenariu scris de Travis Beacham, alături de Callum Greene, cel care este şi producător executiv.
Privind mai atent toată campania de marketing de până acum, sunt destul de sigur că blockbusterul Pacific Rim va lansa o nouă franciză epică, ce îl va ţine destul de ocupat pe Guillermo Del Toro în următori ani.

Distribuţia filmului conţine actori ca Charlie Hunnam, Idris Elba, Charlie Day, Rinko Kikuchi, Max Martini, Rob Kazinsky, Clifton Collins Jr. şi Diego Klattenhoff şi este este programat pentru lansare începând cu data de 12 Iulie 2013.
✐ Silviu

Un comentariu

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.