Trebuie Să Vezi Integral Fantasticul Film Animat De Scurt Metraj Nominalizat La Oscar: PAPERMAN

Fanii filmului de animație şi nu numai, vor fi încântaţi să vadă filmul scurt nominalizat la Oscar, Paperman, produs de cei de la Disney şi lansat acum online pentru vizionarea integrală.

Probabil cel mai bun film de animație scurtă pe care l-am văzut în acest an, nu a fost un lung metraj.
Acesta a fost filmul de scurt metraj al regizorului John Kahrs, intitulat Paperman.
O poveste scurtă ce îl urmează pe un tânăr singuratic din New York, un tânăr al cărui destin ia o turnură neașteptată, după o întâlnire întâmplătoare cu o femeie frumoasă.

Convins că ea este fata visurilor sale şi că se va pierde în neant pentru totdeauna, el primeşte o a doua șansă atunci când frumoasa fată, apare la o fereastră dintr-un zgârie-nori de peste bulevardul unde se află biroul său.
Determinat să-i atragă atenția, tânărul îndrăgostit foloseşte toate mijloacele ce-i sunt la îndemână, pentru a o întâlni pe fata visurilor sale.
După cum veţi vedea, atunci când la mijloc este vorba de dragoste adevărată, până şi forţele universului se implica pentru a uni două suflete rătăcite şi singuratice.

Aşa că orice ai face, atunci când şansa se iveşte, nu aştepta, profită de ea.
Folosind o tehnică revoluţionară de amestecare a tehnici 2D cu cea 3D, animaţia scurtă Paperman nu este doar film scurt superb, dar este şi o peliculă iremediabil de romantică.

L-am văzut până acum de nenumărate ori şi vă spun sincer că în timp ce este aici îl putem vedea doar în 2D, începând cu muzica şi terminând cu atmosfera romantică şi puţin comică a filmuleţului, merită să pierdeţi toate cele 6 minute și 34 secunde pentru a vedea Paperman.
Filmuleţul este nominalizat la premiile Oscar pentru Cel mai bun scurtmetraj animat.
✐ Silviu

5 comentarii

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.