BRUCE WILLIS Şi JOHN MALKOVICH, Doi Pensionari Extrem De Periculoşi În Primul Trailer Pentru RED 2

Producţia Red 2 are parte de primul trailer oficial, ce îi aduce din nou în prim plan pe Bruce Willis şi John Malkovich, doi pensionari periculoşi ce călătoresc în Europa pentru puţină acţiune explozivă şi mult umor.

Bazat pe faimoasele benzi desenate ale lui Warren Ellis şi Cully Hamner, RED (Retired Extremely Dangerous) povestea din film este o comedie explozivă, plină de acţiune şi suspans.
Şi dacă încă nu v-aţi săturat de continuări, se pare că nici Bruce Willis nu e încă satul de ele.
Actorul jucat în mai multe sechele de-a lungul carierei sale de trei decenii, dar în 2013 se întrece pe sine însuşi cu nu mai puţin de trei continuări separate.
A Good Day To Die Hard, ce ajunge în cinematografe luna viitoare, urmat de GI Joe: Retaliation în lună Martie şi evident Red 2, care tomcai a lansat primul trailer, înainte de lansarea din luna August.

În timp ce prima parte a filmului nu a fost un succes răsunător şi nici nu a avut nimic deosebit, a fost o peliculă drăguţă, filmul fiind susţinut de o distribuţie extraordinară.
Pe de altă parte, Red 2 pare să vină cu o formulă oarecum similară.
Dean Parisot
(Galaxy Quest) preia conducerea regiei de data aceasta, în timp ce Bruce Willis, Helen Mirren, John Malkovich și Mary-Louise Parker îşi reiau rolurile din filmul original.
De data aceasta, gaşca se îndreaptă spre Europa pentru a opri plasarea unui dispozitiv nuclear în mâinile unor terorişti.
Anthony Hopkins, Catherine Zeta-Jones, David Thewlis și co-starul lui Bruce Willis din G.I.Joe: Retaliation, Byung-hun Lee, sunt noile achiziţii ale distribuţiei.

Probabil că toată gaşca de actori super îndrăgiţi, va salva şi de data aceasta performanţele slabe ale filmului, dacă va fi cazul.
Dar oare aduce Red 2 ceva inovator în această privinţă?
Probabil că va fi o peliculă uşoară, cu multe glumiţe despre oameni mai în vârstă, multe urmăriri de mașini și explozii, dar miza reală, rămâne tot distribuţia valoroasă a filmului, mai ales prezenţa lui Sir Anthony Hopkins si a lui Catherine Zeta-Jones.

Valoroasă pare şi energia intoxicantă a lui John Malkovich şi stilul său de interpretare aiurit, chestii ce devin deosebit de amuzante şi de ce nu, chimia interesantă dintre el şi Bruce Willis.
Red 2 va ajunge în cinematografe începând cu data de 2 August.
✐ Silviu

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.