TERMINATOR 5 Este Un Pas Mai Aproape De Realitate Producătorii Angajează Scenarişti

După ce a fost achiziţionată de Megan Ellison, franciza Terminator este gata să re-vină cu un noul film ce se pregăteşte de producţie şi ce tocmai a primit doi scenarişti.

După ani de speculaţii şi zvonuri, după declaraţii şi interviuri ce aveau mai mult sau mai puţin legătură cu subiectul, noul film Terminator este în sfârşit, mai aproape de începerea producției.
Zvonuri despre un nou film Terminator au început să apară încă din momentul în care Arnold Schwarzenegger a renunţat la cariera de guvernator şi a revenit în industria cinematografică, dar mai ales atunci când regizorul Justin Lin (Fast And Furious) a declarat că este în tratative cu Arnold pentru un rol în Terminator 5.
Şi cum să nu aibă parte de speculaţii, una din cele mai faimoase francize sci-fi, mai ales că atunci când rosteşti numele doar în şoaptă, toată lumea se gândeşte automat la Arnold Schwarzenegger.
Şi asta a demonstrat-o ultimul film din franciză – Terminator Salvation – film ce speram să salveze franciza, dar care NU s-a bucurat de atenţia fanilor şi nici de succesul aşteptat la boxoffice.
Iată că începând de astăzi, se iveşte o nouă şansă.

Luna trecută, fraţii Megan Ellison şi David Ellison au declarat că s-au îmbarcat la bordul proiectului ca şi co-producători al următorului film din franciză, prin intermediul casei lor de producţie Skydance Pictures, alături de Megan Annapurna Pictures.
Astăzi aflăm că producătorii au angajat deja, doi scenarişti pentru a începe lucrul la scenariul pentru filmul Terminator 5.
Laeta Kalogridis și Patrick Lussier vor scrie scenariul pentru noul film Terminator, deși detalile despre poveste şi despre ce ar putea conţine filmul, sunt ținute momentan secrete.
Laeta Kalogridis a mai scris anterior scenariul pentru Shutter Island și Alexander, precum și episodul pilot pentru serialul TV Bionic Woman.
În schimb Lussier, este responsabil pentru scris scenariul pentru filmul de acţiune Drive Angry şi a primit credit pentru co-crearea poveştii din Dracula 2000, filme pe care l-a şi regizat.
Așa cum am menționat, nu se ştie aproape nimic dacă acest nou film Terminator va avea vreo legătură cu filmele anterioare, dar milionara producătoare Megan Ellison – ce i-a supralicitat pe cei de la Lionsgate pentru drepturile asupra francizei Terminator a confirmat că noul film va fi realizat cu încadrarea rating R.

Într-o notă mai personală, sunt oarecum mulţumit că se începe cu realizarea scenariului, mai ales că într-o asemenea franciză, povestea şi legătura ei cu esenţa conceptului original, sunt esenţiale.
Cu doi scenariştii angajaţi, mă aştept să auzim mult mai multe noutăți legate de următorul film Terminator, cât de curând.
O singură întrebare rămâne nelămurită: va reveni Arnold Schwarzenegger în franciza Terminator?
Va reveni regizorul McG?
Să înceapă speculaţiile.
✐ Silviu

2 comentarii

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.