A GOOD DAY TO DIE HARD: Bruce Willis Ne Oferă Explicaţii Despre Acţiune Şi Un CLIP NOU

Cu câteva zile înainte de a ajunge în cinematografe, producţia A Good Day To Die Hard ne introduce în atmosfera specifică francizei ce ne încântă de aproape trei decenii, cu un nou clip plin de interviuri, explicaţii şi evident multă acţiune.

Până acum, am văzut spoturi TV, imagini noi, un clip nou şi acum, cadre explicative de aproximativ patru minute ce încearcă să ne convingă de frumuseţea unui nou film Die Hard, clip în care Bruce Willis (John McClane) ne explică puţin din povestea complicată a producţiei, iar Jay Courtney (Jack McClane) ne povesteşte despre experienţa sa de a lucra la o producţie atât de faimoasă.
Pe lângă faptul că avem parte de câteva cadre noi, nemaivăzute până acuma, Bruce Willis ne explică cât de complicată e relaţia protagonistului principal cu fiul său, dar în ciuda acestui fapt, atunci când aude că acesta are probleme se grăbeşte să-i sară în ajutor, aşa cum ar face-o orice părinte.

După cum o să vă daţi seama, problemele îl găsesc pe John McClane (Bruce Willis) oriunde ar fi acesta, chiar dacă locul în care se află este Moscova, oraşul celor mai periculoşi interlopi din lume, acolo unde vânzarea ilegală de arsenal nuclear este la ea acasă.
Căci până la urmă despre asta e vorba în A Good Day To Die Hard.
Evident că John McClane face echipă cu fiul său înstrăinat Jack, pentru a da de urmă băieţilor răi care i-au cam supărat din cauza preocupărilor pe care aceştia le au.
Din momentul fatal în care cei doi se întâlnesc, A Good Day To Die Hard devine o cursă contra cronometru ce are ca scop principal supravieţuirea, atunci când pe urmele lor este toată lumea interlopă din Moscova.

Personal, încă nu sunt foarte convins că franciza Die Hard ar fi trebuit să continue.
Probabil că atunci când studioul va considera că a dat cu capul de pragul de sus al uşii, va înceta să ne mai uimească cu aşa zisele continuări a unui film de succes din anul 1988.
Până acum am văzut aproape tot materialul promoţional A Good Day To Die Hard și încă nu sunt sigur că McClane se va descurca la fel de bine ca acum două decenii şi jumate.
Dar asta nu înseamnă că producţia nu merită văzută.
Măcar pentru simfonia de explozii şi zecile de mii de gloanţe de calibru mare care vor apărea în noul film Die Hard.

Fiind unul din cele mai anticipate continuări ale anului 2013, A Good Day To Die Hard este regizat de John Moore, are un scenariu scris de Skip Woods şi mai are în distribuţie actori ca Patrick Stewart, Cole Hauser, Aksel Hennie, Amaury Nolasco, Megalyn Echikunwoke, Sebastian Koch, Anne Vyalitsyna.
A Good Day To Die Hard va ajunge şi în România pe marele ecran începând cu data de 15 Februarie 2013.
✐ Silviu

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.