Filmul ENTOURAGE Primeşte Undă Verde De La Warner Bros

Serialul popular Entourage s-a încheiat cu succes după opt sezoane reuşite, iar de curând, cei de la Warner Bros şi-au dat acordul pentru un film de lung metraj ce va continua povestea lui Vince şi a trupei sale.

Se pare că filmul Entourage, ce ne-a fost promis de atâtea ori, s-ar putea să prindă viaţă până la urmă.
Creatorul Doug Ellin şi producătorul executiv al serialului Mark Wahlberg, au tot vorbit despre un film de lung metraj ce se bazează pe serialul Entourage al celor de la HBO, de câţiva ani încoace.
Dacă în trecut nimeni nu părea interesat în realizarea unui film după acest popular serial, iată că într-un final cei de la Warner Bros şi-au dat acordul pentru acest proiect controversat.
Creatorul serialului Doug Ellin este cel ce a scris scenariul şi din câte se pare, tot el va regiza şi filmul, care după spusele celor implicaţi, va avea acţiunea plasată la șase luni după finalul din serial.
Se ştiu foarte puțin despre povestea pe care Ellin a planificat-o pentru filmul de lung metraj Enourage, dar el a declarat anterior că filmul se va concentra pe acelaşi personaj Vince (Adrian Grenier) și gaşca sa.

Totuşi mi-e greu să cred că un film de lung metraj ar putea avea succes doar cu câteva replici hilare despre femei sau cadre despre petrecerile pe care aceştia le fac.
Deocamdată, ofertele pentru distribuţia filmului sunt în curs de elaborare, dar Adrien Grenier, Kevin Connolly, Kevin Dillon, Jerry Ferrara și Jeremy Piven îşi vor relua rolurile pentru filmul de lung metraj.
Ultimele zvonuri spun că cu siguranță că vor apărea mul mai mulţi actori renumiţi, doar pentru a crea o distribuţie valoroasă ce ar putea da filmului o valoare financiară la boxoffice şi în plus, vom avea parte şi de surprize plăcute cu nişte apariţii celebre.

Nu se ştie deocamdată când ar putea începe producția pentru filmul Entourage, dar cu ştirea de astăzi, fanii serialului ar trebui să fie super încântaţi, mai ales că trilogia asemănătoare The Hangover se va încheia cu ultimul film ce va apărea în Mai.
Ţinând cont de asta, presupun că cei de la Warner doresc să înceapă proiectul Entourage cât mai rapid.
Ţie ţi-a plăcut serialul Entourage?
✐ Silviu

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.