Clip Nou FAST AND FURIOUS 6 Şi Intreviuri Cu Vin Diesel Şi Michelle Rodriquez

Actorii Vin Diesel şi Michelle Rodriquez ne dezvăluie într-un interviu, noi imagini spectaculoase din spatele camerelor de filmat ale super producţiei Fast And Furious 6.

Franciza Fast And Furious care a ajuns la filmul cu numărul şase – acesta fiind un număr rar pentru o franciză în ultimii ani – este realizată în principiu pe un scenariu de Chris Morgan, un scenariu ce schimbă puţin formula iniţială de acţiune a filmelor anterioare şi lansează pe piaţă un scenariu ce se bazează pe un cu totul alt concept.
Această schimbare majoră – ce a venit odată cu filmul Fast Five – are probabil toate ingredientele necesare pentru ca un film ca Fast And Furious 6 să devină din nou filmul preferat de acţiune al fanilor pentru anul 2013.
Cu atât mai mult cu cât ziua premierei se apropie vertiginos şi cei de la Universal şi Yahoo Movies s-au hotărât să lanseze un clip promoţional cu mici dezvăluiri din spatele camerelor de filmat, un clip ce conţine şi interviuri cu Michelle Rodriquez şi Vin Diesel.
Şi în afara faptului că Michelle Rodriguez va reveni triumfătoare, ea ne dezvăluie că a aflat de apariţia sa de la finalul filmului Fast Five, doar atunci când a ajuns în sala de cinema, totul fiind păstrat ca o surpriză specială pentru ea.

Pe lângă imaginile obişnuite din primele trailere pentru Fast And Furious 6, acest nou clip ne mai prezintă şi cadre magnifice din spatele camerelor de filmat, cadre ce vin ca o mărturie vizuală că această producţie în special, nu a fost uşor de realizat.
Clipul demonstrează – încă odată – cât de populare sunt caracterele acestei francize, iar colaborarea dintre Hobbs şi gaşca lui Dom din noul film, va fi deliciul acestor noi aventuri, ce ne poartă la un cu totul alt nivel în ceea ce priveşte acţiunea cu mașini rapide, femei frumoase și adrenalină ridicol de ridicată.
Pe lângă toate astea, aştept cu nerăbdare să văd cum o snopeşte în bătaie Gina Carano pe Michelle Rodriquez.
De când Dom (Vin Diesel) și Brian (Paul Walker) au dat uimitoarea lovitură din Rio, unde au zdruncinat serios imperiul unui rege al drogurilor și au făcut rost de 100 de milioane de dolari, eroii noștri s-au împrăștiat prin toată lumea.
Însă incapacitatea lor de a se reîntoarce acasă și de a trăi pentru totdeauna fugind de lege a făcut ca viețile lor să fie incomplete.

Între timp, nemilosul Hobbs (Dwayne Johnson) a dat de urma unei organizații de mercenari extrem de duri și de bine pregătiți a cărei rețea se întinde pe teritoriul a douăsprezece țări din europa și a cărui conducător interpretat de Luke Evans, are ca ajutor o persoană dragă lui Dom, cea pe care acesta o credea moartă: Letty (Michelle Rodriguez).
Singura cale de a distruge organizația de mercenari este de a le aduce în față unor rivali pe măsura lor, care să le depășească talentele.
Așa că Hobbs îl roagă pe Dom să își reunească echipa în Londra, pentru o confruntare.
Răsplata lor?
Anularea tuturor pedepselor și posibilitatea de se întoarce acasă pentru a-și reîntregi familiile.

Distribuţia de bază a francizei va reveni în Fast Six, iar actorii Vin Diesel, Dwayne Johnson, Paul Walker, Ludacris, Jordana Brewster, Tyrese Gibson şi Michelle Rodriguez, îi vor avea alături pe mai noi veniţi Joe Taslim, Luke Evans, Gina Carano şi Clara Page în filmul ce va ajunge în cinematografe pe 24 Mai 2013.
✐ Silviu

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.