Află Oficial Despre Ce E Vorba În FAST & FURIOUS 6 – Primul Trailer Apare Peste 3 Zile

Primul trailer pentru filmul cu numărul şase din franciza Fast And Furious va ajunge online peste 3 zile, dar până atunci avem parte de primul sinopsis oficial lansat de cei de la Universal Pictures.

Nu există nici o îndoială, fiind deja o chestie destul de clară, toate filmele Fast And Furious sunt pline de acţiune cu cifra octanică ridicată, conţin super maşini şi mai ales curse ilegale, toate astea dovedindu-se a fi atât de populare, încât franciza a ajuns la filmul cu numărul şase, acesta fiind un număr rar în ultimii ani, dacă e să ne uităm la toate francizele din trecut.
Nu sunt încă sigur dacă noul film Fast & Furious este intitulat Fast & Furious 6, Fast Six sau Furious Six, dar indiferent de numele cu care va ajunge pe marele ecran, astăzi avem parte de primul sinopsis oficial.
Cei de la Universal Pictures au lansat ieri sinopsisul oficial al producţiei Fast And Furious 6, cu promisiunea că vom vedea şi primul trailer al peliculei, ce va fi lansat zilele acestea la Super Bowl 2013.

Filmul regizat de Justin Lin după un scenariu de Chris Morgan, se pare că schimbă puţin formula iniţială de acţiune a francizei şi lansează pe piaţă, primul film dintr-o serie de producţii viitoare, ale cărui scenariu să se bazeze doar pe jafuri, fără a mai pune accent pe cursele de maşini de stradă.
De când Dom (Vin Diesel) și Brian (Paul Walker) au dat uimitoarea lovitură din Rio, unde au zdruncinat serios imperiul unui rege al drogurilor și au făcut rost de 100 de milioane de dolari, eroii noștri s-au împrăștiat prin toată lumea.
Însă incapacitatea lor de a se reîntoarce acasă și de a trăi pentru totdeauna fugind de lege a făcut ca viețile lor să fie incomplete.

Între timp, nemilosul Hobbs (Dwayne Johnson) a dat de urma unei organizații de mercenari extrem de duri și de bine pregătiți a cărei rețea se întinde pe teritoriul a douăsprezece țări din europa și a cărui conducător interpretat de Luke Evans, are ca ajutor o persoană dragă lui Dom, cea pe care acesta o credea moartă: Letty (Michelle Rodriguez).
Singura cale de a distruge organizația de mercenari este de a le aduce în față unor rivali pe măsura lor, care să le depășească talentele.
Așa că Hobbs îl roagă pe Dom să își reunească echipa în Londra, pentru o confruntare.
Răsplata lor?
Anularea tuturor pedepselor și posibilitatea de se întoarce acasă pentru a-și reîntregi familiile.

Distribuţia de bază a francizei va reveni în Fast Six, iar actorii Vin Diesel, Dwayne Johnson, Paul Walker, Ludacris, Jordana Brewster, Tyrese Gibson şi Michelle Rodriguez, îi vor avea alături pe mai noi veniţi Joe Taslim, Luke Evans, Gina Carano şi Clara Page în filmul ce va ajunge în cinematografe pe 24 Mai 2013.
✐ Silviu

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.