Primul TRAILER Pentru FAST AND FURIOUS 6 Te Duce La Următorul Nivel De Acţiune

Vin Diesel şi gaşca lui, îl înfruntă pe Luke Evans în primul trailer pentru mult aşteptata producţie Fast & Furious 6, iar imaginile ce te vor introduce direct în acţiunea fantastică, te vor lăsa cu gura căscată.

Dacă până acum doar am scris despre Fast & Furious 6, iată că a venit momentul să şi vedem acţiunea pe care Vin Diesel şi regizorul Justin Lin o pregătesc de ceva vreme încoace.
Şi ca tot tacâmul să fie complet, producătorii Fast & Furious 6, au adus la bordul francizei şi alte nume sonore precum Gina Carano, Luke Evans, Joe Taslim sau Clara Page.
Chiar dacă franciza a ajuns la filmul cu numărul şase – acesta fiind un număr rar în ultimii ani – producţia realizată după un scenariu de Chris Morgan, se pare că schimbă puţin formula iniţială de acţiune şi lansează pe piaţă, primul film dintr-o serie de producţii viitoare, ale cărui scenariu se va baza doar pe o serie de jafuri, fără a mai pune accent pe cursele de maşini de stradă.
Chiar şi cu această schimbare majoră, ce a venit odată cu filmul Fast Five, franciza Fast & Furious rămâne una din cele mai bine cotate francize de pe piaţa actuală, mai ales că aproape toate filmele anterioare au avut succes la boxoffice.

Până astăzi, nu prea am văzut multe imagini din Fast & Furious 6, dar cei de la Universal au ales aparent, weekend-ul Super Bowl pentru da startul campaniei publicitare.
Dacă vineri ei au dezvăluit sinopsisul complet pentru Fast & Furious 6, astăzi cei de la Universal ne încântă privirea primul poster oficial şi primul trailer, ce dezvăluie multă acţiune specifică şi chiar mai mult decât atât.
Mașini rapide, femei frumoase și acțiune ridicol de bună.
Probabil toate ingredientele necesare pentru un film de succes Fast and Furious.
Şi fără glumă, Fast Five a fost unul dintre filmele cele mai bune filme din 2011.
Așa că am speranțe mari pentru această continuare, iar introducerea carismaticului Luke Evans pare de bun augur.
Michelle Rodriguez va reveni triumfătoare și demonstrează – încă odată – că este pe picior de egalitate cu orice caracter al francizei.

De când Dom (Vin Diesel) și Brian (Paul Walker) au dat uimitoarea lovitură din Rio, unde au zdruncinat serios imperiul unui rege al drogurilor și au făcut rost de 100 de milioane de dolari, eroii noștri s-au împrăștiat prin toată lumea.
Însă incapacitatea lor de a se reîntoarce acasă și de a trăi pentru totdeauna fugind de lege a făcut ca viețile lor să fie incomplete.
ntre timp, nemilosul Hobbs (Dwayne Johnson) a dat de urma unei organizații de mercenari extrem de duri și de bine pregătiți a cărei rețea se întinde pe teritoriul a douăsprezece țări din europa și a cărui conducător interpretat de Luke Evans, are ca ajutor o persoană dragă lui Dom, cea pe care acesta o credea moartă: Letty (Michelle Rodriguez).
Singura cale de a distruge organizația de mercenari este de a le aduce în față unor rivali pe măsura lor, care să le depășească talentele.
Așa că Hobbs îl roagă pe Dom să își reunească echipa în Londra, pentru o confruntare.
Răsplata lor?
Anularea tuturor pedepselor și posibilitatea de se întoarce acasă pentru a-și reîntregi familiile.

Fast & Furious 6 va ajunge în cinematografe pe 24 Mai 2013.
✐ Silviu

6 comentarii

  1. Wohooooo mama, asta de trailer :))))
    Da vad ca ati schimbat pe ala scurt, asta are 3 minute, ala avea 30 de secunde 🙂
    Mistooo!

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.