Trailerul Nou Pentru Basmul JACK THE GIANT SLAYER Este Plin De Acţiune Şi Efecte Speciale

Povestea întunecată a legendei lui Jack Şi Vrejul De Fasole din filmul regizat de Bryan SingerJack The Giant Slayer – ne prezintă astăzi un trailer nou revitalizat, o adevărată aventură fantastică plină de acţiune şi de efecte speciale.

Dacă anul trecut în vară, ne pregăteam intens să vedem noul film fantasy al regizorului Bryan Singer, am aflat cu stupoare că producţia Jack The Giant Killercăci aşa se numea iniţial – a fost amânată pentru luna Martie 2013.
După ce a suferit o schimbare radicală de viziune şi a primit un nou titlu, Jack The Giant Slayer este gata să pornească campania publicitară cu un trailer nou ce dovedeşte că munca depusă de regizor pentru acest film nu a fost în zadar.
Dacă vă plac filmele de acest gen, atunci veţi vedea că noul trailer este copleşitor, mai ales că majoritatea cadrelor sunt formate din efecte speciale ce arată foarte bine şi pe undeva eu sunt foarte încânt că viziunea lui Bryan Singer aduce pe ecrane un basm cu o latură mai întunecată.
Pe de altă parte, acest trailer nou are un ton extrem de diferit faţă de cel anterior și filmul este prezentat mai degrabă ca şi o aventură de fantezie decât un film de acţiune.

Totuşi, uriaşi din film – ce sunt realizaţi în întregime cu grafică computerizată– nu par foarte convingători sau amenințători.
Jack The Giant Slayer spune povestea unui război antic, care este reaprins atunci când un tânăr fermier deschide involuntar o poartă între lumea noastră şi o rasă de giganţi înfricoşători.
Dezlănţuiţi pe Pământ pentru prima dată după secole, giganţi depun eforturi pentru a revendica terenul pe care l-au pierdut o dată, forţându-l pe tânărul Jack să participe la bătălie.
În lupta să pentru împărăţie, pentru oameni şi dragostea unei prinţese curajoase, el ajunge faţă în faţă cu războinici de neoprit despre care el credea că există doar în legende, având şansă de a deveni chiar el o legendă de neuitat.

Avandu-l intr-unul din rolurile principale pe Ewan McGregor, alaturi Nicholas Hoult, Eleanor Tomlinson, Stanley Tucci, Ian McShane şi Bill Nighy, Jack The Giant Slayer va ajunge în cinematografele din Romania în 3D şi în IMAX 3D, începând cu data de 22 Martie 2013.
✐ Silviu

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.