MEGAN FOX Va Juca Rolul Unei Reporteriţe În Noul Reboot NINJA TURTLES Produs De Michael Bay

Regizorul mega producţiei Transformers, Michael Bay, va lucra din nou cu starul celebrei sale francize – actriţa Megan Fox – dar ca şi producător de data aceasta la producţia regizată de Jonathan LiebesmanTeenage Mutant Ninja Turtles.

Chiar dacă Megan Fox și Michael Bay au avut un infam incident de domeniul trecutului ce vine din vremurile zilelor producţiei Transformers, se pare că regizorul încă o preferă pe actriţă.
Michael Bay a anunțat pe blogul său personal că Megan Fox va juca în viitorul reboot – Teenage Mutant Ninja Turtles – și că aparent ea va juca rolul îndrăzneţei reporteriţe bună prietenă a ţestoaselor ninja: April O’Neil.
Actriţa avut deja o serie de întâlniri cu regizorul, precum și sesiuni de interpretare cu cu regizorul Jonathan Liebesman.
Completarea distribuţiei pentru personajele ţestoase – ce vor fi realizate în totalitate din efecte speciale – este în prezent în plină desfăşurare, iar regizorul peliculei Jonathan Liebesman şi producătorul executiv Michael Bay au anunţat pe twitter următoarele:
-„TMNT: O vom readuce pe Megan Fox în sânul familiei”.

Noul Teenage Mutant Ninja Turtles (TNMT), ce a primit momentan titlul Ninja Turtles, va începe filmările chiar în această primăvară.
Iar dacă nu ştiaţi încă, între Megan Fox şi Michael Bay a existat un schimb de replici în timpul colaborării lor la Transformers, atunci când actriţa l-a numit pe regizor „un Hitler pe platourile de filmare”, iar Bay a eliminat-o din franciză după Transformers: Revenge Of The Fallen, declarând asta:
-„Îmi pare rău, Megan. Îmi pare rău că te-am pus să lucrezi 12 ore pe zi. Îmi pare rău că îţi spun că trebuie să apari la timp la filmări. Filmele nu sunt întotdeauna locul acela călduţ şi confortabil aşa cum crezi tu”
.
Filmul lui Michael Bay despre celebrele Ţestoasele Ninja, la care acesta va lucra doar în calitate de producător, ar fi trebuit să intre în pre producţie încă din vara anului trecut, însă a fost amânat din cauza scenariului foarte slab.
Fanii francizei s-au revoltat la auzul veştii că Michael Bay vrea să transforme Ţestoasele Ninja în extratereştri.

Producţia Teenage Mutant Ninja Turtles are un buget de aproximativ 125 de milioane de dolari şi va fi un melanj între motion-capture, live-action şi Computer Generated Imagery, iar lansarea americană oficial a fost stabilită deocamdată pentru 16 Mai 2014.
✐ Silviu

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.