MICHAEL KEATON Primeşte Un Rol În Filmul NEED FOR SPEED

 Adaptarea unuia dintre cele mai populare jocuri video cu curse ilegale de maşini tunate, primeşte încă un actor de calibru în distribuţia filmului Need For Speed produs de Dreamworks şi regizat de Scott Waugh.

Michael Keaton va putea fi văzut pe marele ecran la anul atunci când filmul regizat de José PadilhaRobocop – va ajunge în cinematografe, dar pe lângă asta Keaton a semnat un contract ce îl plasează într-un alt rol cheie într-un alt film de acţiune, cu aceeaşi dată de lansare din 2014.
Cei de la Dreamworks Pictures vor aduce în cinematografe adaptarea popularului joc video Need For Speed, a cărui distribuţie a fost completată ieri cu legendarul actor Michael Keaton.
Dacă în rolul principal al viitoarei adaptări îl vom vedea pe starul lui Breaking Bad, Aaron Paul, alături de frumoasa actriţă din 28 Weeks LaterImogen Poots – atunci Michael Keaton se pare că va juca rolul unei gazde excentrice ce aranjează curse subterane de maşini tunate la care îi invită pe cei mai titraţi şoferi din întreaga lume.
Need For Speed are în centrul atenţiei un pasionat al curselor de maşini de stradă care face echipă cu un afacerist bogat şi arogant, care însă este în curând păcălit de acesta şi ajunge la închisoare.
După ce execută pedeapsa, el se înscrie într-o cursă New York – Los Angeles doar pentru a se răzbuna pe fostul lui asociat.
Când acesta află de plan, pune o recompensă mare pe capul său, forţându-l astfel să organizeze o contraofensivă formată dintr-o serie de curse ilegale de maşini ce se desfăşura de-a lungul întregii ţări cu absolut toate tipurile de maşini ultra tunate.

Michael Keaton a terminat de curând filmările pentru RoboCop, film în care el l-a înlocuit pe Hugh Laurie pentru rolul CEO-ului companiei ce îl deţine pe Robocop pe nume Raymond Sellars.
Keaton a fost, de asemenea, anunțat recent ca vocea papuşei Ken din filmul animat al regizorului John Lasseter și Andrew StantonToy Story 4 – și va apărea în istoricul Larry David serialul de comedie realizat de cei de la HBO.
Viitorul film Need For Speed vine ca o completare a golului lăsat de franciza Fast And Furious ce se îndreaptă spre un alt fel de acţiune şi pentru fanaticii ce iubesc cursele de stradă şi tunningul maşinilor.
Adaptarea celor de la Dreamworks este regizată de Scott Waugh (Act Of Valor), după un scenariu conceput de John Gatins.

Regizorul Waugh pare a fi o alegere potrivită pentru adaptarea seriei de jocuri video Need For Speed ​şi aş fi surprins dacă el va aduce în franciză stilul său unic de a folosi cadrele POV (point of view shot) pe care le-a folosit şi în Act Of Valor.
Filmul Need For Speed va ajunge cinematografe începând cu data de 7 Februarie 2014.
✐ Silviu

3 comentarii

  1. Sunt sigur ca majoritatea o sa compare filmul asta cu Fast & Furious.
    Sper doar sa iasa mai bine 🙂
    Am jucat NFS inca de la prima editie!!

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.