Monsters University, Prequel-ul Animaţiei Monsters Inc. Are Un Nou Trailer Official

Disney a lansat un nou trailer oficial pentru prequel-ul filmului animat Monsters Inc în care cei de la Pixar ne prezintă trecutul simpaticelor personaje Mike şi Sullivan, ce vor deveni pe viitor, cei mai buni monştri de speriat copii.

Dacă filmul original Monsters Inc. ce a fost lansat în 2001 şi ce a fost nominalizat la patru premii Oscar, câştigând statueta de aur pentru cea mai bună melodie originală „If I Didn’t Have You”, atunci continuarea sa intitulată Monsters University ce se va lansa în vară, ne va readuce în aceea atmosferă drăguţă a monştrilor noştri preferaţi.
Doar că de data aceasta, Mike Wazowski şi James P. Sullivan nu sunt prieteni buni.
Dimpotrivă, cei doi se cunosc odată cu venirea lor la Universitatea De Monştrii, unde fiecare speră să devină cel mai bun în domeniu.
Din acel moment, cei doi încep o cursă feroce ce-i va face să se urască încă din primele momente.

Oare cine va deveni cel mai hidos şi mai de speriat monstru dintre cei doi?
Evident că animaţia celor de la Pixar ne va dezvălui şi modul în care Mike şi Sulley au depăși toate diferențele și au devenit cei mai buni prieteni.
Prequel-ul Monsters University îi aduce din nou pe actorii Billy Crystal şi John Goodman în rolurile lor originale, noul film dispunând şi de o serie de feţe noi precum şi câteva personaje favorite ce revin pentru a ne face pe noi din nou să râdem cu gura până la urechi.

Animaţia Monsters University regizată de Dan Scanlon şi produsă de Kori Rae, va ajunge în cinematografele din jurul lumii pe începând cu data de 21 Iunie 2013 şi se laudă cu vocile unor actori ca Billy Crystal, John Goodman, Steve Buscemi, Dave Foley, Julia Sweeney, Joel Murray şi Peter Sohn.
✐ Silviu

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.