Primul Promo Fantastic Pentru SEZONUL 2 Al Seriei Web MORTAL COMBAT LEGACY

Regizorul seriei web Mortal Kombat: Legacy, Kevin Tancharoen şi-a câştigat în 2011 şansa de a regiza noul film de lung metraj Mortal Kombat, dar în acelaşi timp, Kevin ne-a promis Sezonul 2 al seriei web, ce are parte acum de primul promo fantastic.

Fani Mortal Kombat îi datorează lui Kevin Tancharoen o rundă de aplauze, deoarece nu numai că campania web independentă Mortal Kombat: Rebirth i-a atras pe cei de la Warner Bros să finanţez 10 episoade web intitulate Mortal Kombat: Legacy, dar a şi câştigat cu succes pentru Kevin scaunul de regizor al reboot-ului unui film de lung metraj Mortal Kombat.
Kevin Tancharoen, care a regizat remake-ul Fame, precum şi Glee: The Movie 3D, nu a avut până acum parte de vreun succes financiar la box-office, dar pasiunea sa pentru universul Mortal Kombat a fost de ajuns pentru a le dovedi celor de la Warner Bros că poate regiza filme de acţiune având o viziune unică şi aparte pentru a aduce înapoi în cinematografe franciza bazată pe celebrul joc video.

Regizorul Kevin Tancharoen a adus un concept original în primul sezon al acestui serial web, un concept mai apropiat de realitate, o imagine realistică care transformă ideea jocului în ceva mai apropiat de cotidianul zilelor noastre în care mai toate personajele celebre din jocul video, au o identitate reală.
Şi ca să fie şi mai clar, totul a început cu ceea ce a fost practic un film independent, dar care până la urmă va aduce francizei Mortal Kombat finanţarea necesară pentru un film live-action de lung metraj, ce ar trebui să înceapă producţia anul acesta.

În timp ce viziunea lui Tancharoen a avut o abordare unică pentru cele 10 episoade web din prima serie – difuzată de canalul youtube machinima – va fi interesant să vedem drumul ce îl va parcurge acest concept original diferit, mai ales că serialul web şi modul în care efortul dedicat al regizorului a ajuns la îndeplinire: un film nou de lung metraj Mortal Kombat.

În timp ce regizorul seriei web, Kevin Tancharoen a îndrăznit să portretizeze în acest serial o viziune personală şi-a luat în acelaşi timp şi anumite libertăţii care par să arate pasiunea regizorului şi respectul pentru absolut toate personajele din universul Mortal Kombat.
Cu toate acestea, serialul web Mortal Kombat Legacy continuă cu Sezonul 2 ​iar de data aceasta vom avea parte de mult mai multă acţiune şi de personaje fioroase ca Liu Kang, Kenshi, Sub-Zero, Scorpion sau Ermac şi nişte surprize plăcute în distribuţie, printre care şi Mark Dacascos în rolul Kung Lao şi Casper Van Dien rolul lui Johnny Cage.

Rivalitățile și istoria acestor războinici feroce se va descătuşa atunci când Raiden şi recruți săi se vor împotrivi forțelor întunecate.
Bătălia epică pentru Earthrealm a început.
✐ Silviu

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.