Actriţa Saoirse Ronan Va Juca În Debutul Regizoral Al Lui Ryan Gosling HOW TO CATCH A MONSTER

După nume ca Christina Hendricks, Eva Mendes, Matt Smith sau Ben Mendelsohn, carismaticul actor Ryan Goslin o aduce pe tânăra actriţă Saoirse Ronan la bordul viitorului său film HOW TO CATCH A MONSTER, film cu care actorul îşi face debutul regizoral şi scenaristic.

Ryan Gosling este pregătit de ceva vreme pentru un debut regizoral exploziv, cu un film ce are elemente de fantezie şi suspans, adică chiar un basm mai modern în care rolul principal va fi deţinut de un star al filmului Drive: Christina Hendricks.
În general, tinerii actori de la Hollywood sunt atrași şi de partea cealaltă a camerei de filmat iar uneori se aventurează să îşi regizeze propriile idei.
Iar dacă mulţi dintre actori își încep cariera de regizor cu o producție ieftină, independentă, Ryan Gosling (Gangster Squad) a ales provocarea producției unui film fantasy de acțiune, în care a distribuit câteva nume populare.
Deşi la prima vedere, materialul scris de actor sună destul de ambiţios pentru un prim proiect regizoral, va fi interesant de văzut modul în care Ryan poate aduce talentul şi carisma de actor în spatele camerei de filmat.
Ryan Gosling va fi şi producător executiv al filmului How To Catch A Monster, alături de Marc Platt şi Adam Siegel, marcând astfel debutul regizoral şi scenaristic al actorului câştigător al unui Oscar pentru filmul Half Nelson în 2007.

Filmul a cărui poveste a creat-o şi conceput-o chiar actorul, se numește How To Catch A Monster și va avea ca fundal principal un peisaj suprarealist al unui oraş pe cale de dispariţie, unde Billy (Christina Hendricks), o mamă singură a doi copii, este atrasă într-o fantezie macabră şi întunecata atunci când fiul ei adolescent descoperă o cale secretă ce duce la un misterios oraş subacvatic.
Billy, trebuie să lupte din răsputeri pentru a rezolva misterul de care depinde supravieţuirea a ceea ce a mai rămas din familia ei.
După ce în luna august anul trecut am aflat că în film mai joacă şi partenera lui Gosling din filmul Drive, Christina Hendricks în rolul mamei, de curând toată lumea a aflat cu stupoare că și iubita actorului, actrița Eva Mendes a primit un rol în viitorul său film.
Ultimul nume celebru care s-a alăturat distribuției este şi tânăra Saoirse Ronan, cea a cărui carieră este într-o continuă ascensiune.
Deocamdată, comunicatul de presă nu menţionează rolul pe care Soirse Ronan îl va avea în filmul lui Ryan Gosling, dar pe actriţă o vei putea vedea anul acesta în thriller-ul fantasy Byzantium, alături de Gemma Arterton și Jonny Lee Miller.
Ea mai deţine rolul principal și în mult anticipatul The Host, filmul fiind o adaptare a romanului SF cu același nume scris de autoarea Twilight: Stephenie Meyer.

Cât despre Ryan, el încă lucrează la remake-ul clasicului film SF, Logan’s Run, dar devreme ce noul său proiect How To Catch A Monster este gata să înceapă filmările în primăvara, va fi probabil foarte ocupat în viitorul apropiat.
Pe Gosling îl puteţi vedea în filmul Gangster Squad ce are acţiunea plasată în anii ’40 şi alături de Bradley Cooper şi Eva Mendes, în filmul regizorului Derek Cianfrance, The Place Beyond The Pines, filmul ce a făcut multe valuri la Festivalul De Film de la Toronto la sfârşitul anului trecut.
✐ Silviu

Un comentariu

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.