Vezi Prima Imagine Oficială Cu Josh Brolin Din SIN CITY 2 A DAME TO KILL FOR

Regizorul Robert Rodriquez a dezvăluit prima imagine oficială cu actorul Josh Brolin în rolul Dwight din producţia Sin City 2 A Dame To Kill For, cât şi o imagine haioasă de pe platourile de filmare.

Filmul Sin City 2: A Dame To Kill For este bazat pe romanul grafic cu acelaşi titlu, creat de nimeni altul decât legendarul Frank Miller, iar femeia fatală din centrul atenţiei și motivul necazurilor prin care trece protagonistul principal Dwight McCarthy, interpretat acum de Josh Brolin, va fi interpretat de frumoasa actriţă Eva Green, după cum am aflat la sfârşitul lunii Ianuarie.
Altceva decât nişte nume din distribuţie şi imagini de pe platourile de filmare, nu prea am aflat despte Sin City 2 A Dame To Kill For.
Acest lucru se schimbă astăzi, când scenaristul şi regizorul Robert Rodriquez a decis să posteze pe twitter o imagine din spatele camerei de filmat a peliculei aflată acum în producție.

Josh Brolin a fost recent ataşat distribuţiei din Sin City: A Dame to Kill For şi după cum menţionează cu umor regizorul, prima imagine îl are pe durul Josh Brolin la volanul unui autovehicul marca Rodriguez.
Singurul element amuzant este că autovehiculul este o cutie cu un volan montat în partea de sus, pe fundalul unei ecran verde, necesar efectelor speciale din Sin City 2 A Dame To Kill For.
Şi nu în ultimul rând, imaginea finală prelucrată, care este similară cu cadrul pe care îl vom vedea montat în cea de-a doua parte a seriei.
Producţia are loc în studiourile Troublemaker din Austin, deţinute chiar de regizorul Rodriguez, iar data de lansare a filmului Sin City A Dame To Kill For este stabilită pentru 4 Octombrie.
Josh Brolin joacă rolul lui Dwight, personajul central care este vânat de singura femeie pe care a iubit-o, Ava Lord (Eva Green), motiv pentru care viaţa lui devine un iad.

Cronologic, povestea are loc înainte de The Big Fat Killpovestea adaptată în Sin City – şi explică cum s-a petrecut schimbarea la faţă a lui Dwight.
Deoarece Dwight a fost împușcat în față şi iniţial a fost interpretat de Clive Owen, în cartea de benzi desenate A Dame To Kill For, fetele din orașul vechi plătesc pentru reconstrucția lui facială, care se termină la un moment dat între sfârșitul A Dame To Kill For și începutul The Big Fat Kill (Sin City).
De asta există chipuri diferite, în momente diferite.

Mickey Rourke, Jessica Alba, Bruce Willis, Rosario Dawson, Jaime King, Josh Brolin, Joseph Gordon-Levitt, Dennis Haysbert, Christopher Meloni, Jeremy Piven, Ray Liotta şi Juno Temple fac parte din distribuţia de excepţie a filmului Sin city 2: A Dame To Kill For, film ce este programat pentru lansare din 22 August 2014.
✐ Silviu

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.