Reboot-ul Unui Film SPAWN Cu Jamie Foxx Este În Dezvoltare

Reboot-ul Unui Film SPAWN Cu Jamie Foxx Este În Dezvoltare

Todd McFarlane, creatorul personajului din benzile desenate SPAWN a declarat că pregăteşte o surpriză pentru marele ecran, dar că are şi un serial tv animat gata de lansare, pe lângă filmul live action în care vom vedea în rolul principal un actor câştigător al premiului Oscar.

Personajul Spawn creat de Todd McFarlane, înseamnă ceva foarte diferit pentru fanii de benzi desenate decât ceea ce personajul a făcut în adaptarea pentru marele ecran din 1997, dar, în timp ce prima încercare a fost ratată, McFarlane nu renunță la speranță şi este mereu pregătit pentru repornirea unei producţii ce ar putea lansa o franciză.
Nu numai că are scenariul filmului aproape finalizat – cu o serie animată de televiziune gata să fie produsă după ce filmul este lansat – dar pe lângă toate astea, McFarlane pretinde că este în tratative cu un actor câştigător al unui Oscar, ce așteaptă șansa de a juca în noul film Spawn.
Pentru cei ce încă nu cunosc pe deplin personajul, Spawn este de fapt un fost agent special, un asasin al guvernului pe nume Al Simmons, care este tras pe sfoară și ucis de către șeful său malefic Jason Wynn.
Al Simmons face un pact cu diavolul și se întoarce pe pământ ca şi răzbunătorul Spawno progenitură a iadului cu puteri incredibile – pentru a-şi vedea soția.
El este forţat de către slujitorul diavolului, Clown, să îl ucidă pe fostul său şef Wynn.
Wynn la rândul său a făcut o înțelegere cu slujitorul diavolului și se presupune că va distruge lumea cu un virus mortal, care va duce la un Armaghedon ce va permite Iadului să atace Raiul.
Toate astea în timp ce Spawn trebuie să aleagă între bine și rău.

În timp ce se afla la un târg de jucării, McFarlane a oferit un interviu celor de la MTV, declarând că în ciuda promisiunii unui serial animat Spawn pe care el l-a promis acum câţiva ani, planurile s-au schimbat pentru a permite unui film live-action să deschidă calea spre o nou franciză Spawn.
-„În timp, am continuat să scriu şi să adaug la scenariu câte o pagină aici și colo. Așa după cum am mai spus, am un tip ce se află în așteptare, un câştigător al unui Oscar, care îmi dă telefoane aproape în fiecare săptămâna să mă întrebe „Todd, e gata scenariul? Unde e scenariul? „… El a venit cu ideile lui despre personaj, eu le-am prezentat pe ale mele, după care mi-a zis: „Arată bine, hai să facem asta.”
Iar dacă e să ne luăm după declaraţiile creatorului Todd McFarlane, o privire rapidă la câștigătorii Oscar ce corespund descripţiei caracterului Spawneroul din benzile desenate Al Simmons fiind de culoare – ar rămâne doar doi candidaţi: Jamie Foxx și Cuba Gooding Jr.
Şi cum Jamie Foxx este un fan declarat al benzilor desenate, este mai mult decât sigur că actorul de culoare este interesat de a prelua povara personajului Spawn, mai ales că anul acesta îl vom putea vedea în rolul Electro din The Amazing Spider Man 2.

Acestea fiind spuse, trebuie să ştiţi că anul trecut, Jamie Foxx i-a făcut o vizită sau două lui McFarlane, unde au făcut şi o poză – pe care o puteţi vedea mai sus – pentru a imortaliza momentul.
Asta nu înseamnă neapărat că declaraţiile lui McFarlane sunt adevărate, doar dovedește că Jamie Foxx este un fan.
Dacă Jamie va avea capacitatea sa de a excela într-o adaptare pentru marele ecran a unor personaje din benzile desenate, rămâne de văzut, dar dacă răspunsul său pentru Spawn ar fi DA, un film bazat pe personajul creat de Todd McFarlane cu Jamie Foxx ar putea fi o perspectivă atractivă pentru studiouri.
Desigur, pe de altă parte, Cuba Gooding Jr. ar putea fi cel mai probabil actorul care l-ar apela în mod repetat pe McFarlane, având în vedere starea actuală a carierei sale.
Ţinând cont de faptul că McFarlane dorește să scrie să regizeze și să producă el viitorul film, ce șanse crezi că are autorul în a găsi un studio ce să se implică într-un al doilea film Spawn pentru marele ecran?

Ai fi interesat de un reboot Spawn cu Jamie Foxx în rolul principal – sau oricine altcineva chiar dacă e Cuba Gooding Jr. – sau crezi că ar păli în comparație cu cultura actuală a adaptări caracterelor din benzile desenate?

2 comentarii

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.