Admiră Noul Costum Al Îndrăgitului Super Erou Din THE AMAZING SPIDER-MAN 2

Cei de la Sony au lansat oficial o primă imagine cu noul costum al super eroului Spider Man ce va apărea la anul în producţia regizată de Marc Webb: The Amazing Spider-Man 2.

The Amaizing Spider-Man, a fost fără îndoială un film de acţiune plin cu efecte speciale, dar cu multe lipsuri.
Totuşi în ciuda succesului relativ din rândul fanilor şi de la boxoffice, primul film din această nouă franciză a scos în evidenţă o poveste mai întunecată, dar a neglijat unele aspecte originale ale caracterului, cum ar fi costumul ce avea prea mult albastru în compoziţia culorilor.
A fost o producţie destul de solidă, una ce a dus o luptă destul de dură în boxoffice, în măsura în care încasările filmului ar fi trebuit să justifice decizia celor de la Sony de a reporni franciza Spider Man.
Indiferent de sentimentele noastre vizavi de primul film, decizia de a veni cu două continuări a fost luată imediat după ce filmul a ajuns în cinematografe, iar pentru asta, regizorul Marc Webb îl aduce pe actorul Jamie Foxx în distribuţia filmului The Amazing Spider Man 2, în rolul unui antagonist mult mai periculos: Electro.

Electro este unul dintre cei mai vechi antagonişti din universul plin de personaje negative al poveştilor cu Spider-Man, iar prima sa apariţie în benzile desenate, a fost cea din numărul 9 a revistei The Amazing Spider-Man, apăruta undeva în 1964.

Pe langa asta, il vom vedea si pe nominalizatul la Oscar – actorul Paul Giamatti, ce îl va interpreta pe Rhino, un personaj negativ ce reprezintă o provocare fizică pentru Spiderman – dar nu şi una intelectuală.
Astăzi, avem parte de un tratament special şi oficial, – dar şi imagini de la fimari neoficiale– prin etalarea noului costum pe care Spidey îl va purta și trebuie să recunosc – deşi nu se observă – este o mare îmbunătăţire faţă costumul din primul film.
În timp ce eu pot aprecia faptul că repornirea francizei şi-a dorit să se distanţeze mai mult de filmele regizorului Sam Raimi prin reproiectarea costum, costumul pentru The Amazing Spider-Man 2, pare că va aduce înapoi aspect tradițional al costumului, mult mai credincios benzilor desenate decât oricare din ţinutele precedente.

În producţia The Amazing Spider-Man 2, Peter Parker (Andrew Garfield) va fi un adolescent foarte ocupat.
Presat de timp, el se confruntă cu greutăţi în a prinde băieții răi – ca şi Spider-Man – şi a-şi petrece timpul cu persoana pe care o iubește, Gwen (Emma Stone).
Pe lângă toate astea, se apropie şi momentul absolvirii liceului.
Peter încearcă din greu să îşi ţină promisiunea pe care a făcut tatălui lui Gwen de a o proteja pe aceasta, dar are dificultăţi şi nu reuşeşte să îşi ţină cuvântul.
Lucrurile o iau razna atunci când un personaj negativ nou apare la orizont: Electro (Jamie Foxx).
Şi dacă toate astea nu sunt de ajuns, hodoronc-tronc mai apare şi un vechi prieten, Harry Osborn (Dane DeHaan) alături de care Peter Parker descoperă noi indicii despre trecutul lui dubios.

Producţia pentru The Amazing Spider-Man 2 a început deja, în perspectiva unei lansări stabilită pentru data de 2 Mai 2014.
Filmul regizorului Marc Webb are în distribuţie actori ca Andrew Garfield, Emma Stone, Sally Field, Jamie Foxx, Shailene Woodley, Dane DeHaan, Paul Giamatti, Felicity Jones și Martin Sheen.
✐ Silviu

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.