De La Twilight La Extratereştrii: Noul Trailer Pentru THE HOST Adaptarea Cărţii Lui Stephenie Meyer

De La Twilight La Extratereştrii: Noul Trailer Pentru THE HOST Adaptarea Cărţii Lui Stephenie Meyer

Saoirse Ronan este omul cheie al rezistenţei ce se formează pe planeta noastră atunci când nişte paraziţi extratereştrii invadează Pământul în noul trailer pentru filmul The Host, adaptarea romanului sci-fi scris de creatoarea fenomenului Twilight.

Open Road Pictures a lansat un nou trailer pentru filmul regizorului Andrew Niccol (Gattaca, În Time) adaptarea cărţii sci-fi a autoarei Stephenie Meyer, în care lumea noastră paşnică a fost invadată de un duşman nevăzut.
Majoritatea oamenilor devin gazde pentru aceşti invadatori, minţile lor fiind preluate în timp ce corpurile rămân intacte.
În acest tentant thriller SF, planeta noastră este invadată de nişte paraziţi extratereştrii care se instalează în creierul uman, tratând omenirea de cancer, eliminând războaiele şi transformând Pământul într-un Paradis.
Un astfel de parazit extraterestru numit Wanderer este desemnat să preia controlul lui Melanie Stryder (Saoirse Ronan), dar se confruntă cu o puternică rezistenţă.
Dacă primul teaser trailer pentru The Host a fost cât se poate de vag, acest trailer nou explică mai mult din complotul filmului.
Niccol
pare a fi conceput din cartea lui Stephenie un film sci-fi foarte interesant, dar sunt mai mult decât sigur că filmul este de fapt, mai mult o poveste de dragoste decât un thriller.

The Host

Cu toate acestea, ar trebui să fiţi la fel de intrigaţi ca şi mine de acest concept interesant.
Iar în timp ce toată lumea încearcă să compare filmul Beautiful Creatures cu saga Amurg, filmul The Host se dovedește a fi o masivă contralovitură pentru această comparaţie.
Producţia The Host, este după cum chiar regizorul Niccol a declarat anterior, un fel de poveste de dragoste extraterestră, despre modul în care tânăra Melanie Stryder (Saoirse Ronan) convinge fiinţa care a preluat controlul asupra ei, să-i caute familia, inclusiv pe iubitul ei Jared Howe (Max Irons) şi în cele din urmă pe Ian O’Shea (Jake Abel), un om care se îndrăgosteşte de extraterestrul Wanderer.
Triunghiul amoros gen Twilight prezent în The Host, ar fi un motiv suficient pentru cei ce apreciază munca scriitoarei Meyer să nu fie oarecum plictisiţi de încă o adaptare cinematografică fantastică ce se concentrează pe partea amoroasă, neglijând cumva partea sci-fi a poveştii.
Totuşi, filmul The Host ar putea fi comparat cu titluri ca Invasion of the Body Snatchers sau Animorphs, dar care totuşi iese în evidenţă, prin faptul că are loc după invazia extratereştrilor, care deja au preluat controlul complet al Pământului, iar faptul că Diane Kruger joacă rolul unui personaj negativ, ar trebui să stârnească ceva interes.

The Host

Similar cu scenariul din ultimul film al regizorului Andrew NiccolIn Time – povestea se învârte în jurul iubirii dintre doi oameni – Melanie și prietenul ei Jared Howe – care sunt dispuşi să ajute rezistența umană, chiar și după ce Melanie este capturată şi infectată cu un extraterestru care simpatizează cu cauza lor.
Pe lângă Saoirse Ronan în film mai joacă Max Irons, Jake Abel, Diane Kruger, William Hurt şi Boyd Holbrook.
The Host ajunge în cinematografe începând cu data de 29 Martie 2013.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.