Trailer Nou Pentru Super Producţia THE LONE RANGER Cu Fantasticul JOHNNY DEPP

Mega-Producţia western The Lone Ranger în care Johnny Depp îl convinge pe un om al legii trădat să devină eroul mascat al vestului sălbatic, ne prezintă astăzi, un surprinzător trailer nou plin de acţiune, ce dezvăluie puţin din iţele complicate ale filmului.

The Lone Ranger se prezintă ca un nou film de acţiune western şi probabil o nouă franciză pentru cei de la Disney, având în vedere implicarea lui Jerry Bruckheimer ca şi producător executiv şi a regizorului Gore Verbinski.
Megaproducţia ce a ce a consumat un buget de aproximativ 200 milioane dolari, începe să se contureze ca un film cu greutate pentru boxoffice-ul din vara acestui an, iar dacă mai era ceva de demonstrat în calitate de acţiune efecte speciale şi imagine, acest nou trailer de aproximativ un minut, o demonstrează pe deplin.Puţine reboot-uri au generat discuţii interminabile şi controverse puternice ca filmul western al celor de la Disney, The Lone Ranger.
Filmul ce este un fel de remake/reboot al francizei ce îşi trage originea dintr-o carte de benzi desenate, încearcă să readucă în prim plan povestea clasică a doi eroi din vestul sălbatic, o producţie mai modernă ce se prezintă într-o îndrăzneaţă peliculă, plină de aventură amestecată cu umor şi multe explozii.

Pe langa bugetul umflat al productiei, filmul a starnit multe controverse in randul fanilor ce sunt tot mai preocupati de interpretarea lui Johnny Depp al indianului Tonto, un rol ce îl va umbri pe actorul Armie Hammer, printr-o altă performanţă super familiară.
Atunci când un tânăr Ranger Texan devine singurul supravieţuitor al unei ambuscade organizată de un lider malefic, el este salvat de un vechi prieten din copilărie un indian Comanche pe nume Tonto, cu care rangerul texan a făcut un legământ de frăţie în copilărie.
După recuperarea sa fizică, el îşi dedică viaţa luptei împotriva răului, cu ajutorul calului alb numit Silver şi a partenerului său indian Tonto, el devenind astfel, marele erou mascat western, Lone Ranger.

The Lone Ranger este regizat de Gore Verbinski, produs de Jerry Bruckeimer şi dispune de nume sonore ca Johnny Depp în rolul nativ americanului Tonto, Armie Hammer în rolul John Reid-Lone Ranger, Helena Bonham Carter, William Fichtner, Barry Pepper, Tom Wilkinson, James Frain şi se va lansat în cinematografe, începând cu data de 3 Iulie 2013.
✐ Silviu

2 comentarii

  1. Uhuuu mama mia, chiar ca mega productie :))
    Macar se vede in ce au bagat bani.
    Bine ca un sfert din aia au fost salariul lui Depp, asta e alta mancare de peste :)))))

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.