GAME OF THRONES SEZONUL 3 Aduce O Luptă Intensă Pentru Putere Şi Un Nou Trailer

Mai avem 48 de zile până la debutul sezonului trei al serialului Urzeala Tronurilor iar trailerul ce ne incântă astăzi cu noi imagini, face aluzie la lupta dură pentru putere din ținutul Westeros.

Vom vedea în imagini, toate personajele importante din această Urzeală A Tronurilor, personajele care sunt cele mai implicate în bătălia pentru putere din Westeros.
Narat de Littlefinger (Aidan Gillen), spotul promoțional este trasat în conformitate cu tonul tragic pe care noul sezon Game Of Thrones îl va avea: Totul este o luptă pentru putere.
Acolo unde unii vor vedea o criză, alții văd o oportunitate.
Şi sincer sper că Tyrion (Peter Dinklage) va avea doar de câștigat.Sezonl 3 Game Of Thrones va conţine 10 episoade şi va acoperi aproximativ prima jumătate a celei de-a treia cărţi intitulată Iureşul Săbiilor de George R.R. Martin.
În Sezonul 3, evenimentele din Iureşul Săbiilor preiau povestea cu puţin înaintea sfârşitului precedentului sezon.
Cele Şapte Regate
sunt devastate în continuare de Războiul Celor Cinci Regi, cu Robb Stark, Balon Greyjoy, Joffrey Baratheon, Stannis Baratheon şi Renly Baratheon luptând pentru coroană.

Încercarea lui Stannis Baratheon de a lua Debarcaderul Regelui a fost dejucată de noua alianţă dintre Casa Lannister, ce îl susţine pe Joffrey şi Casa Tyrell.Între timp, o armată uriaşă de sălbatici mărşăluieşte către Zid sub conducerea lui Mance Rayder, având în cale doar forţa slabă a Rondului de Noapte.
În Estul îndepărtat, Daenerys Targaryen se întoarce în Pentos, sperând să adune forţele necesare pentru a revendica odată pentru totdeuna Tronul De Fier.

Nemira
Jon Snow este dus la Mance Rayder, pe care reuşeşte să îl convingă că a dezertat din Rond.
Arya Stark şi prietenii ei întâlnesc un grup de oameni conduşi de lordul Beric Dondarrion şi de preotul roşu Thoros din Myr.
În Sud la Debarcaderul Regelui, Davos Seaworth este aruncat de ape pe o insulă stâncoasă din marea îngustă, după ce a fost aproape să moară în Bătălia De La Apa Neagră.Debarcaderul Regelui îşi revine după ce a scăpat de ameninţarea lui Stannis Baratheon, iar Tyrelli sunt aclamaţi ca eliberatori.

Regele Joffrey acceptă să încalce jurământul făcut Sansei Stark şi promite să se însoare cu lady Margaery Tyrell.
Libertatea Sansei este de scurtă durată, căci este obligată să se mărite cu Tyrion Lannister.
Ştiu că unii dintre voi s-au întrebat de multe ori, de ce doar 10 episoade pe sezon?!
În afară de faptul că producţia pentru serialul Game Of Thrones este una greoaie şi foarte complexă, cu locaţii foarte complicate ce urmăresc diferite personaje, faptul că există mai puţine episoade înseamnă mai puţine pierderi, dar şi o poveste structurată mult mai bine.
Faptul că serialul are doar 10 episoade pe sezon, este o mare provocare pentru toată lumea implicată, nu doar pentru fani, ci şi pentru producători, deoarece cartea Iureşul Săbiilor este prea lungă pentru a încăpea într-un singur sezon, iar Festinul Ciorilor şi Dansul dragonilor au loc în aproximativ aceeaşi perioadă, aşa că Sezonul 3 va trebui să le combine cumva, pe amăndouă.

Game Of Thrones Sezonul 3care acum dispune acum şi de un buget majorat – va aduce cu sine popularitate şi audienţă mult mai mare decât au avut cele anterioare și revine la HBO începând cu data de 31 Martie.
Dacă vrei să citeşti şi să deţii pachetul cu cele 5 titluri din saga Cântec de Gheaţă şi Foccărţi pe care se bazează ecranizarea serialului – scrise de George R.R. Martin, în format hardcover, poţi cumpăra totul cu o reducere de 35% prin intermediul editurii Nemira, dând un click pe banerul de sub trailer.
✐ Silviu

Nemira

2 comentarii

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.