G.I.JOE: RETALIATION – Trei Clipuri Noi Cu Imagini Şi Interviuri Din Spatele Camerei De Filmat

În anticiparea lansări oficiale de la sfârşitul lunii a filmului regizat de Jon M. ChuG.I. Joe 2 Retaliation, oficiali de la Paramount au lansat trei clipuri noi, ce prezintă secvenţe nemaivăzute până acum, precum şi interviuri cu Bruce Willis (Joe Colton), Byung-hun Lee (Shadow Storm) şi Ray Park (Snake Eyes).

După ce la începutul anului trecut, oficiali de la Paramount au amânat premiera filmului G.I. Joe 2 intitulat Retaliation pentru Martie 2013, sugerând că filmul ar avea mai multe şanse la boxoffice dacă este post-convertit în 3D, iată că astăzi debutează o (nouă) campanie de marketing, cu două trailere noi şi un clip interesant plin de interviuri şi de imagini din spatele camerelor de filmat, un clip dedicat în totalitate actorului Byung-hun Lee ce îl interpretează pe Shadow Storm.
Unul din clipurile pe care le veţi vedea astăzi, îl aduce în centrul atenţiei şi pe actorul Bruce Willis ce îl interpretează pe Joe Colton, personajul ce nu poate să fie reactivat, dar care se re-înrolează pentru a lupta alături de echipa G.I. Joe împotriva lui Cobra.

În timp ce este distractiv să îl ascultăm pe Bruce Willis cum ne povesteşte despre jucăriile sale G.I. Joe, principalul divertisment vine cu adevărat de la clipul cu Shadow Storm, care ne reaminteşte de poveste ciudată dintre el și Snake Eyes.
Plus că avem parte de comentarii venite din partea regizorului Jon M. Chu, Ray Park, producătorul executiv Lorenzo di Bonaventura şi un clip în care Dwayne Johnson (Roadblock) probează noul tanc oferit de Joe Colton.
Filmul G.I. Joe Retaliation este o continuare directă a filmului din 2009 intitulat G.I. Joe: Rise Of The Cobra, care a avut încasări de peste 300 de milioane de dolari la nivel mondial.

Această continuare va menţine continuitatea narativă a filmului precedent, în măsura în care intriga îl implică pe Comandantul Cobra şi trupele sale, alături de maleficul spion Zartan, care s-a înfiltrat cu succes în eşaloanele superioare ale guvernului Statelor Unite şi ce emite un ordin de desfiinţare a unităţilor speciale G.I. Joe şi unul neoficial de eliminare definitivă a tuturor membrilor săi.
Cei care supravieţuiesc atacului surpriză, decid împreună să recurgă la represalii împotriva forţelor Cobra, cu ajutorul generalului Joe Colton, originalul Joe, un adevărat erou american.

Dwayne Johnson, Channing Tatum, Adrianne Palicki, Walton Goggins, Ray Park, Byung-hun Lee, Elodie Yung, RZA, Ray Stevenson, DJ Cotrona şi Bruce Willis fac parte din distribuţia noului film G.I. Joe: Retaliation, ce se bazează pe un scenariu conceput de Paul Wernick şi Rhett Reese si ce va ajunge – pe bune de data asta – în cinematografe, începând cu data de 29 Martie 2013.
✐ SilviuLasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.