Actriţa Carrie Fisher Confirmă Întoarcerea Sa Ca Şi LEIA ORGANA În STAR WARS: EPISODE 7

Actriţa Carrie Fisher confirmă că o va interpreta din nou pe Printesa Leia Organa din trilogia originală în noul film Star Wars regizat de JJ Abrams.

Zvonurile despre o reuniune a distribuţie din filmul Star Wars original, ce au făcut deliciul ştirilor în ultima vreme, au început încet încet să se materializeze în contracte şi dezvăluiri oficiale.
Încă de la anunţulDisney va realiza o nouă trilogie Star Wars, zvonurile s-au învârtit în jurul implicării membrilor distribuţiei trilogiei originale şi în timp ce mai multe zvonuri susțineau că Mark Hamill, Carrie Fisher şi Harrison Ford sunt în tratative pentru o întoarcere la franciză, ulterior, s-a făcut clar faptul că nimic nu era oficial şi totul era în curs de elaborare.
Acum avem o clarificare fermă direct de la sursă, Carrie Fisher confirmând că va apărea în viitorul film al regizorului JJ Abrams: Star Wars: Episode VII.
Când Disney a achiziționat Lucasfilm în toamnă, noua conducere şi preşedinta LucasFilm Kathleen Kennedy şi-au făcut cunoscute intențiile de a realiza noi filme Star Wars ce vor continua cu povestea creată chiar de George Lucas, lucru ce aduce cu sine şi faptul că primul film al noii trilogii va conţine aceleaşi personaje familiare din universul cunoscut, aceeaşi cronologie familiară și toate personajele deja faimoase.

În timp ce Mark Hamill a confirmat că el este în discuții pentru a juca rolul lui Luke Skywalker şi Harrison Ford a semnat deja un contract pentru a se întoarce ca Han Solo în primul film din trilogie – şi probabil într-un film de sine stătător despre poveste mercenarului Han Solo – nimeni nu era sigur de întoarcerea lui Carrie Fisher pentru rolul Prinţesei Leia.
Dar dacă există Han Solo în poveste, trebuie să existe şi o Prinţesă Leia.
Într-un interviu recent cu Palm Beach Illustrated, actriţa Carrie Fisher a confirmat o multitudine de zvonuri și a declarat că ea îşi va relua rolul ce i-a definit cariera – Leia Organa – în primul din viitoarele filme Star Wars.
Atunci când a fost întrebată dacă ar putea confirma întoarcerea ei în Star Wars Episode VII, ea a răspuns pur și simplu cu „DA”.
Și a adăugat – mai în glumă mai în serios – despre ce ar putea conţine povestea personajelor originale în Episodul 7:
„Vor fi vârstnici şi îşi trăiesc viaţa într-un cămin intergalactic de oameni bătrâni.” a declarat actriţa râzând.
„Cred că ar fi la fel cum era ea înainte, poate puţin mai lentă și mai puțin înclinată spre aventuri sau alte lupte intense.”

Un Han Solo şi o Leia mai în vârstă ar însemna probabil şi nişte poziții de conducere în Noua Republică ce s-a născut din cenușa imperiului galactic după bătălia de la Endor și distrugerea celei de-a doua Death Star de la sfârşitul Episodului VI: Întoarcerea lui Jedi.
În cazul în care filmele ar urma multitudinea de poveşti extinse din universul Star Wars, Leia ar putea avea mai mulți copii care ar putea fi personajele principale din noua trilogie: gemeni Jaina şi Jacen și fiul cel mai mic, Anakin, numit după bunicul lor.
În ceea ce privește personajul Leia în mod special, ea ar putea juca un rol important în noua orânduire a Noii Republici.
În orice caz, este îmbucurător să vedem că Lucasfilm şi Disney onorează originile francizei și mențin continuitatea poveştii în modul cel mai autentic posibil.

Iar dacă cele trei personaje principale vor reveni, mă întreb ce se întâmplă cu alte personaje populare, cum ar fi Lando Calrissian (Billy Dee Williams) sau Wedge Antiles (Dennis Lawson).
✐ Silviu

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.