DAVE BAUTISTA Va Fi DRAX The Destroyer În Viitoarea Producţie GUARDIANS OF THE GALAXY

Luptătorul de wrestling ce a jucat recent în Omul Cu Pumnii De FierDave Bautista – a semnat un contrat ce îl plasează în viitoarea producţie Marvel Pictures intitulată Guardians Of The Galaxy în rolul lui Drax.

După ce luna trecută mai toate publicaţiile online spuneau că alegerea lui Jason Momoa (Bullet To The Head) pentru rolul lui Drax The Destroyer din viitorul film Marvel Pictures este o deja o certitudine, iată că lucrurile nu stau chiar aşa de simplu.
Vorba este că Momoa nu prea a fost de acord cu condiţiile puse de cei de la Marvelmai ales în privinţa remuneraţiei – iar campionul de wrestling și actorul Dave Bautista a profitat de această oportunitate, el fiind alegerea finală a oficialilor de la Marvel.
Dacă e să cauţi undeva în memorie un loc cu Bautista, cel mai recent rol al său a fost în The Man With The Iron Fists, unde jucat rolul uriașului invincibil Brass Body – dar care va juca și în noua producţie Riddick, având rolul uneui mercenar ce îl vânează pe Vin Diesel (Riddick).
Iară dacă încă nu ştiai, povestea principală din Gardienii Galaxiei îl va avea în centru pe Peter Quill, cel ce va fi Star Lord (Chris Pratt), un pilot al Statelor Unite care odată ajuns în spațiu, se trezeşte prins în mijlocul unui conflict universal, alăturându-se unui grup de foști deținuți ai viitorului, care dețin ceva ce toată lumea dorește să obțină.

Ştirile spun că Dave Bautista (Omul Cu Pumnii De Fier) a semnat deja contractul şi lucrurile sunt deja stabilite pentru actor.
Bautista este acum membru al distribuţiei pentru Gardienii Galaxiei după actorul Chris Pratt (Zero Dark Thirty) care a semnat un contract pentru rolul Star Lord la începutul acestui an.
În timp ce Peter Quill (Star Lord) este un hibrid dintre om şi extraterestru, Drax şi-a început viața ca un om, dar a fost renăscut într-un corp nou, puternic, lucru ce i-a acordat acestuia putere extremă, abilitatea de a zbura și chiar aceea de a crea proiectile de energie devastatoare, scopul lui fiind acela de a-l ucide pe antagonistul Thanos, cel care a apărut în scena post credit din The Avengers.
Apăruţi pentru prima dată în numărul 18 al revistei Marvel intitulată Super Heros din 1969, Gardienii Galaxiei sunt descrişi ca fiind un grup de eroi ce activează în secolul 31, într-un univers paralel. Misiunea lor este de a împiedica o puternică şi malefică rasă extraterestră intitulată Badoom, să cucerească Universul.

Producţia celor de la Marvel Guardians Of The Galaxy va fi regizată de James Gunn (Super, Slither) care a dezvăluit că va rescrie scenariul, iar lansarea filmului este programată pentru anul 2014.
✐ Silviu

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.