Primele Imagini Din PERCY JACKSON 2: SEA OF ​​MONSTERS Cu Logan Lerman Şi Stanley Tucci

Vezi primele imagini din filmul inspirat de seria de cărţi scrisă de Rick Riordan, povestea modernă despre Perseu al producţiei Percy Jackson & The Olympians şi continuarea ce se intitulează Sea Of Monsters.

Chiar dacă primul film din serie nu a fost un succes total şi mulţi spectatori încă cârcotesc din cauza unor efecte speciale 3D ce au fost făcute în grabă şi a unui scenariu cam subţire, nu înseamnă că unele filmele spectaculoase despre mitologie nu mai sunt la modă!
Un film ce a încercat să deschidă gustul adolescenţilor pentru acest gen de producţii, a fost şi filmul Percy Jackson şi Olimpienii: Hoţul Fulgerului, cu Logan Lerman în rolul titular Percyprescurtarea de la Perseu – care are de-a face cu actorul Sean Bean în rolul lui Zeus, Steve Coogan în cel al lui Hades, are o întâlnire cam neplăcută cu Meduza interpretată de Uma Thurman şi una destul de fierbinte cu frumoasa Rosario Dawson în rolul Persefonei.

Percy Jackson (Perseu) este nimeni altul decât fiul celebrului Poseidon, zeul mărilor, fiind conceput cu o muritoare şi prin urmare un semi-zeu.
Dolarii aduşi de filmele mitologice ne demonstrează că nu vom scăpa curând de acest gen, iar dezavantajul că toată lumea ştie în principiu poveştile, nu pare să-i descurajeze pe capii marilor studiouri.
Continuarea filmului produs de Chris Columbus, a fost evidentă încă de pe vremea când primul film a ajuns pe marele ecran.
Dacă în primul film, timidul Percy este implicat fără să vrea într-o ciorovăială între zei şi titani, după ce descoperă că este fiul lui Poseidon şi porneşte într-o călătorie pentru a pune mâna pe fulgerul lui Zeusde furtul căruia este acuzat – în cea de-a doua parte a filmului Percy şi prietenii lui, pornesc într-o aventură fantastică ce-i poartă prin marea monştrilor pentru a găsi celebra Lâna De Aur.

Thor Freudenthal preia conducerea regiei de la Chris Columbus și aceste prime imagini oficiale ale filmului, îl prezintă pe Logan Lerman, Alexandra Daddario, Brandon T. Jackson şi pe noul venit Stanley Tucci.
Percy Jackson 2: Sea Of Monsters mai are în distribuţie actori că Nathan Fillion, Douglas Smith, Leven Rambin, Missi Pyle, Yvette Nicole Brown şi Mary Birdsong.

Dacă iniţial ştiai că Percy Jackson: Sea of Monsters trebuia să ajungă în cinematografe luna aceasta, află că lansarea oficială a filmului a fost amânată pentru data de 16 August.
✐ Silviu

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.