Primul Trailer Şi Poster Pentru The HANGOVER PART III Ne Tachinează Cu Un Show Final Epic

Runda a treia de dezmăţ cu Stu, Phil, Doug şi Alan ce se dezlănţuie în producţia regizată de Todd PhillipsThe Hangover Part III – are parte de primul trailer incendiar lansat de Legendary Pictures, ce pe lângă apariţia lui Mike Tyson şi a lui Keon Jeong, va aduce şi finalul acestei francize de comedie.

În 2009, atunci când prima parte The Hangover a ajuns în cinematografe, comedia celor de la Warner despre trei cavaleri de onoare care îşi pierd amicul pe decursul unei nopţi de distracţie în Vegas, a făcut vâlvă mare la boxoffice.
Nu a fost nici o surpriză că doi ani mai târziu, o continuare a fost plănuită, cu aceeaşi premisă, cu excepţia că locaţia a fost diferită, de data aceasta totul petrecându-se în Thailanda.
Acum, toată lumea aşteaptă cu nerăbdare finalul epic al trilogiei The Hangover, mai ales că filmul original din 2009 a transformat un buget de 35 de milioane de dolari, în încasări de 450 milioane, iar continuarea din 2011 a avut încasări de aproape 600 de milioane de dolari la nivel mondial.
Fiind unul din cele mai aşteptate filme din 2013, se pare că finalul trilogiei se va încheia cu o bubuitură mai mare decât de obicei.

Ultima parte a francizei de comedie The Hangover, este branduită şi în trailer cu sloganul „totul se termină”, iar ca fapt divers, Stu amenință să ardă metropola Las Vegas din temelii.
Primul poster seamănă izbitor – intenţionat evident – cu afişul ce a încheiat franciza Harry Potter, iar Alan şi Mr. Chow stau faţă în faţă pe fundalul unui Las Vegas în flăcări.
Primul trailer pentru The Hangover Part III, parcă vine mai mult ca un film de acțiune decât ca o comedie specifică.
Există desigur unele glume seci ce sunt specifice francizei – trailerul se închide cu o glumă deosebită – dar mai mult decât orice, se pare că cei de la Warner Bros încercă să ne arate cu disperare că concluzia trilogiei regizorului Todd Phillips nu va fi o reșapare a părţii a 2-a.
Să sperăm că așa va fi.
Filmul deţine o distribuţie de milioane având parte de actori ca Bradley Cooper, Ed Helms, Heather Graham, Justin Bartha, John Goodman, Jamie Chung, Mike Epps, Mike Tyson, Jeffrey Tambor, Melissa McCarthy şi alte surprize de proporţii.

Cu un scenariu co-scris de Craig Mazincare a co-scris şi The Hangover 2The Hangover Part III va ajunge în cinematografe începând cu data de 24 Mai.
✐ Silviu

Un comentariu

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.