THE WOLVERINE: Mortalitatea Are Prețul Ei – Vezi Primul Trailer Complet Si Noul Poster

Logan are probleme în Japonia, se confruntă cu Clanul Samurailor şi cu mortalitatea în primul trailer complet pentru producţia The Wolverine regizată de James Mangold.

Twentieth Century Fox l-a adus înapoi pe Bryan Singer, regizorul primelor două filme X-Men, pentru a ajuta la dezvoltarea unei continuări X-Men: First Class într-un efort de a corecta cursul greşit pe care franciza profitabilă a luat-o şi de a mai reduce din criticile masive.
Filmul First Class a reușit cât de cât asta şi a fost apreciat de critici, câştigând el însuși un sequel la care Singer este pe cale să înceapă munca.
Cu un spinoff ce aparţinea primei francize X-MenOrigins: Wolverine, care a suferit probabil de aceleaşi probleme similare ca X-Men: Ultima Înfruntare, studioul şi starul Hugh Jackman au vrut să facă ceva cu totul diferit pentru cel de-al doilea film al iubitului personaj.
După un drum lung şi anevoios, câteva obstacole, inclusiv schimbarea regizorului, ne-am trezit cu un film fantastic Wolverine,  ce va avea premiera în sezonul de vară şi ce va încerca să ţină piept cu o concurență acerbă precum Iron Man 3 sau Man Of Steel.

Primul trailer complet pentru The Wolverine este un bun promovator al filmului şi din câte se pare, acesta aduce cu sine şi o îmbunătățire vizibilă.
Trailerul preia acţiunea de unde a lăsat-o filmul precedent, arătând cum şi unde se întâlneşte Yukio cu Wolverine, de ce ajunge el în Japonia şi ce legătură are lagărul de prizonieri și pierderea aparentă a abilitățile sale.
Ştim acum cam ce va conţine complotul din The Wolverine, dar totuşi rămân încă unele mistere.
Antagonista din The Woverine, cunoscută sub numele de Madame Hydra sau Viper a fost un duşman de temut pentru mutanţii X-Men, ea fiind un caracter ce avea un rank important în organizaţia Hydra, acum fiind credincioasă Samurailor De Argint, fapt care o va integra foarte frumos în sequel-ul The Wolverine, ce se desfăşoară undeva în Japonia.
Avem parte şi de primele imagini oficiale cu Viper, dar încă nu am văzut nici un personaj negativ al clanului Silver Samurai.

În The Wolverine, regizorul James Mangold, încearcă să exploreze una din poveştile cele mai emblematice din istoria personajului de benzi desenate: versiunea concepută de Frank Miller şi Claremont în 1982 şi care a devenit populară din cauză subiectului fantastic în care Logan călătoreşte în Japonia.
The Wolverine este regizat de James Mangold după un scenariu scris de Mark Bomback şi Christopher McQuarrie, iar în film joacă Hugh Jackman, Svetlana Khodchenkova, Will Yun Lee, Brian Tee, Hiroyuki Sanada şi Rila Fukushima.
The Wolverine va ajunge în cinematografe începând cu 26 Iulie 2013.
✐ Silviu

Un comentariu

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.